BREAKING! Er is een manier gevonden om het verouderingsproces om te keren

Soms kijken we in de spiegel en zien we opeens iets wat er eerst nog niet zat: een rimpel. De één heeft er eerder last van dan de ander. Maar of er iemand blij van wordt? Nope. Maar onderzoekers beweren nu dat we over tien jaar geen botox meer nodig hebben.

Volgens onderzoek aan the Salk Institute in la Jolla, Californië zou het verouderingsproces zomaar eens omkeerbaar kunnen worden.

Uit de testen bleek dat na een maand gen therapie een jonger uiterlijk zichtbaar was, een betere gezondheid waarneembaar en een mooiere huid. Daarnaast zouden ziektes en verwondingen sneller te genezen zijn. Als klap op de vuurpijl zou je levensduur met 30% worden verlengd.

Say no to botox

Botox wordt hiermee ook overbodig. Het is natuurlijk wel een dingetje om direct een naald in je voorhoofd te laten zetten bij de eerste fijne lijntjes. Want, zoals we allemaal denken, als je ooit begint is het einde zoek. Maar ook dit zou dan niet meer nodig zijn.

Nog 10 jaar wachten

Helaas duurt het nog wel even voordat deze gen therapie beschikbaar is. Na verluidt duurt het nog tien jaar. Maar ach, aangezien we nog jong zijn zou deze timing zomaar eens perfect kunnen zijn.

Voor als je je lippen op wilt vullen doe je er goed aan om dít te weten:
Lippen laten opvullen? 12 x dingen die je wilt weten over lip fillers

Reageer op artikel:
BREAKING! Er is een manier gevonden om het verouderingsproces om te keren
Sluiten