Breaking: Kylie Jenner verft haar haren blond

Oke shocking, Kylie heeft iets met haar haren gedaan wat niémand zag aankomen. Ze heeft het geblondeerd. Beetje gewoontjes voor deze Kardashian/ Jenner of niet?

Kylie verft haar haren blond. Een headline die je niet mag missen. Kylie heeft haar haren heus wel eerder al geverfd. Ook in rare kleurtjes. Zo heeft ze het wel eens grijs geverfd en een groene dip genomen. Maar nu gaat ze terug naar een ‘normale’ kleur. Namelijk: blond.

Oké, de kleur is voor haar niet helemaal normaal aangezien ze donkere haren heeft, maar alsnog is blond pretty safe. Haar selfie werd genomen tijdens een fotoshoot voor het LOVE magazine.

Of ze het speciaal op verzoek van het magazine heeft laten doen, of volledig uit haarzelf? Of dat ze de looks weer heeft gekopieerd van Heather? Of dat het een pruik is? Dat is helaas nog onbekend.

Wij hadden deze transformatie in ieder geval niét zien aankomen. Nadat ze laatst een selfie had geplaatst op Instagram zonder make-up hadden we gedacht dat er voor Kylie wat normalere tijden zouden aankomen. En ondanks dat de kleur nu eens een natuurlijke kleur is, is het behoorlijk heftig. We wachten in spanning af wat Kylie binnenkort weer voor ons uit de hoge toverhaarhoed tovert.

P.s. we hebben Heather haar Instagram account bekeken en zij is momenteel donker met krullen. In ieder geval origineel Kylie.

Reageer op artikel:
Breaking: Kylie Jenner verft haar haren blond
Sluiten