Breaking news: Er bestaat nu chocolade die je PMS klachten verlicht

Ben jij ook niet te genieten wanneer je ongesteld bent? Krampen, stress, chagrijnig en ook nog eens last van enorme vreetbuien? Wanhoop niet, want help is on the way.

Tijdens je ongesteldheid is de kans vrij groot dat je ontzettend veel zin hebt in eten. En dan vooral ‘slecht’ eten zoals ijs, snoep en chocola. Oprichtster Tania Green van PMS Bites kwam op het geniale idee om een snack te creëren die zowel lekker is als gezond, en ook nog eens de klachten van je PMS verlicht.

De chocolade bites zijn net kleine desserts. Ze zijn gluten-vrij, en bevatten biologische en veganistische ingrediënten. Er zijn drie verschillende soorten namelijk ‘Plain Crazy’, ‘Coco-nutty’ en ‘All Kind of Nuts’.

Elke soort bevat de ingrediënten paardebloemwortel, Siberische ginseng en kamille. Uit verschillende studies is naar voren gekomen dat deze ingrediënten helpen tegen een opgeblazen gevoel, kramp, stress en irritatie.

Ook bevatten de chocolade hapjes dadels, haver en amandelboter wat ervoor zorgt dat je bloedsuikerspiegel niet stijgt, maar dat het toch een lekkere zoete traktatie is. Perfect voor die dagen van de maand toch? En, ook niet onbelangrijk, de bites bevatten maar zestig calorieën per stuk.

Je kunt de bites bestellen via de site voor twintig dollar, waarvoor je zes heerlijke desserts krijgt. Extra fijn is dat je kunt aangeven in welke week van de maand je ongesteld bent, wat betekent dat je ze precies dan krijgt wanneer je ze echt nodig hebt.

Check hier het grappige filmpje waarin Tania uitlegt hoe ze op het idee van PMS Bites kwam:

Reageer op artikel:
Breaking news: Er bestaat nu chocolade die je PMS klachten verlicht
Sluiten