Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 28 jun 2017

BREAKING! We weten EINDELIJK wie A.D. is in Pretty Little Liars! Had jij het goed?

Pas op, groot spoiler alert over wie A.D. is in Pretty Little Liars.Na jaren, dagen en uren aan frustraties over de identiteit van A.D. is het ein-de-lijk bekend wie A.D. in de Pretty Little Liars serie. Vannacht (nacht van dinsdag op woensdag) werd in Amerika de laatste aflevering uitgezonden en de identiteit van A.D. onthuld. Ben je er klaar voor? Want wij zijn nog een beetje in shock.

A.D. is…. Alex Drake!

Ehm Alex Drake? Ja Alex Drake. Spencer haar tweelingzusje die opgroeide in Engeland, wat het accent verklaard. De theorie die sommige fans inderdaad hadden ontdekt bleek te kloppen. Sinds onthuld werd dat Spencer een totaal andere ‘herkomst’ had, ontstond het gefluister over een tweelingzusje. En inderdaad, hier is ze.

Maar waarom?

Nu vraag je je misschien af waarom Alex iedereen zo heeft gekweld? Het antwoord is jaloezie. Alex ontmoette Wren die haar vertelde over Spencer en het leven wat Spencer leidde. Dat was het moment dat Alex jaloers werd, want zij had dat leven niet. Toen Wren haar daarnaast introduceerde aan Charlotte, leerde Alex ‘het spel’.

En, laten we niet vergeten dat Alex bevriend was met Archer Dunhill en CeCe Drake. En op het moment dat Alex ontdekte dat CeCe vermoord was wilde ze wraak.

Het is niet anders

Yep lieve lezers; Alex was degene die Toby vroeg om een laatste zoen voor ze wegging. Alex was degene die tegen Ezra praatte op het vliegveld en Alex was ook degene die tegen Hannah zei dat alles goed kwam.

Ze was er al die tijd al. Maar wij wisten het niet. ZUcht. Het is nu écht over. Na zeven seizoenen vol spanning, nagelbijten en complot theorieën bedenken is het nu echt voorbij. En dat breekt ons hartje toch wel een beetje. Ook al zullen we nu rustig slapen nu we weten wie A.D. is.

Reageer op artikel:
BREAKING! We weten EINDELIJK wie A.D. is in Pretty Little Liars! Had jij het goed?
Sluiten