Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 12 okt 2020

Breken er romantisch tijden voor je aan? Je leest het in deze weekhoroscoop

De week is maar weer net begonnen en we hebben alweer een leuke weekhoroscoop voor je op het programma staan. Leuk of leuk? Ben jij benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die deze week voor jou in petto heeft? Dit is wat jouw weekhoroscoop week #42 je deze week gaat brengen.

Weekhoroscoop week #42

Het is altijd weer spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor je in petto hebben. Helemaal confronterend als je horoscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

Misschien is dit dan wel hét moment voor jou om eens extra goed na te denken over de stappen die jij zet in je leven. Je horoscoop liegt immers nooit…

Ram

Romantiek en erotiek staan in de sterren voor jou in de komende tijd. Of je nu een partner hebt of nog singel bent. Er breken romantische tijden aan. Geniet en zorg dat deze tijd zolang mogelijk duurt. Dit is de tijd om je relatie te bestendigen.

Stier

Je hersens werken deze week op volle toeren. En je tong is zo scherp als een mes. Nu kun je mensen overhalen om je te helpen. Te helpen met je plannen. Pas op met die scherpe tong, je maakt sneller ruzie dan je in de gaten het en daar krijg je spijt van.

Tweeling

Jij zult de komende tijd zorgvuldig met je energie moeten omgaan. Niet omdat je te weinig hebt, maar omdat je barst van de energie. Deze kracht moet goed worden gericht om vergissingen te voorkomen. Je bent geneigd minder goed na te denken voor je iets gaat doen.

Kreeft

Jij hebt deze week contact met een goede vriend. De discussie die jullie samen hebben, is heftig en leidt er toe dat jij je grenzen gaat verleggen. Maar daarvoor moet je eerst tot rust komen want in deze opgewonden toestand kom je tot niets.

Leeuw

In jouw relatie ben jij deze week echt een bijzonder positieve en stimulerende factor. Je weet op ludieke wijze jullie relatie nieuw leven in te blazen en dat wordt erg gewaardeerd door je partner. Hij/zij zal dat initiatief zeker gaan overnemen.

Maagd

Jij leert deze week dat het niet om tastbare zaken gaat in het leven. Dat is het niet wat jou echt gelukkig maakt. Die arm om je schouder, die ene geïnteresseerde vraag, die erkenning dat is wat telt. Zoek je vrienden daarop uit.

Weegschaal

Je hebt een scherpe tong en die gebruik je graag. Met wat meer diplomatie in je uitingen kun je veel meer bereiken. Met schoppen tegen schenen gaat het minder goed. Vooral bij vriendschapsrelaties. De schade kan dan onherstelbaar zijn.

Schorpioen

Sommige dingen zijn deze week niet zo als ze op het eerste gezicht lijken. Je moet dus goed op je hoede zijn. Ga niet af op dat wat anderen zeggen, dan word je niet teleurgesteld. Je buikgevoel heeft het goed, leer daarop vertrouwen.

Boogschutter

In de werksfeer komen gunstige veranderingen. Door je persoonlijke uitstraling kom je in een gunstig voetlicht te staan. Doe hier je voordeel mee. Je hoeft dus geen angst te hebben voor aangekondigde veranderingen.

Steenbok

Jij voelt je al een hele tijd moe en lusteloos. Je denkt dat je misschien ziek bent en laat een lichamelijk onderzoek doen. Maar onderzoek daarnaast of je wel gelukkig bent. Juist emotionele klachten kunnen je uitputten en tot fysieke klachten leiden.

Waterman

Jij krijgt deze week een geheel nieuwe opgave voorgeschoteld. Als je er aan begint ben je er niet meteen enthousiast over. Maar je zult de voldoening merken die het met zich meebrengt. Wees niet bang voor de verandering, dit heb jij juist zo hard nodig.

Vissen

Bedenk hoe je het contact gaat herstellen met die ene vriend of vriendin, die je de laatste tijd zo mist. Wees niet bang voor een afwijzing, de ander zal reuze blij zijn met je toenadering. Echte vriendschappen kunnen tegen een stootje.

Lees ook: Deze drie sterrenbeelden zullen nooit teruggaan naar hun ex

Reageer op artikel:
Breken er romantisch tijden voor je aan? Je leest het in deze weekhoroscoop
Sluiten