Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 28 apr 2018

Heb jij binnenkort een bruiloft? & Other Stories heeft een prachtige bruidsmeisjes collectie gelanceerd

Ben jij uitgenodigd op een bruiloft deze zomer? Dan wil je er natuurlijk wel op je mooist uitzien, want weet je wel niet hoeveel potentiële (en vrijgezelle) mannen daar rondlopen?! In de Bridal Capsule Collection van & Other Stories vind je de perfecte outfit voor het feest.

Bruiloften in de zomer zijn fantastisch, het is prachtig weer en de bruid zie je net zo stralen als de zon. En hoewel je natuurlijk niet te erg wilt opvallen (want ja, dat gun je de bruid op háár dag), wil je er wel graag op je mooist uitzien.

Bridal Capsule Collection van & Other Stories

De winkelketen & Other Stories heeft ons op dat vlak volledig begrepen. De jurkjes uit de nieuwe Bridal Collection zijn chique, verleidelijk en speels. Precies wat wij willen uitstralen op een feestje. Je kunt kiezen uit korte en lange jurken, en een aantal jumpsuits.

Welk jurkje past bij jou?

Wauw, wij vinden alle items uit de collectie betoverend mooi. Het wordt nog een hele opgave om hieruit jouw favoriet te kiezen. De prijzen variëren van 99 euro voor een korte jurk tot 145 euro voor de lange jurken en jumpsuits.

Reageer op artikel:
Heb jij binnenkort een bruiloft? & Other Stories heeft een prachtige bruidsmeisjes collectie gelanceerd
Sluiten