Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 11 jan 2018

Leu-heuk! Er komt waarschijnlijk een Bridget Jones 4 film

Misschien heb je Bridget gevolgd sinds de aller eerste film Bridget Jones’ Diaiy. Of misschien heb je haar pas leren kennen toen ze in 2016 een baby kreeg van Mark Darcy of van Jack Qwant. Hoe het ook zij, misschien komt Bridget terug in een vierde film en dat is gewoon fantastisch.

Bridget veroverde ons hart met haar blunders, haar eeuwige vrijgezellenleven, haar jojo-ende gewicht en hoe ze gepassioneerd ’All by mysellfffff’ zong met een fles wijn. En natuurlijk haar lovers Daniel Cleaver, Mark Darcy en later Jack Qwant. En nu komt ze misschien terug met Bridget Jones 4.

Bridget Jones 4 kom er aan

Hoewel het nog een beetje onzeker is of er een vervolg komt, laat Renee Zellweger, de actrice die Bridget Jones speelt, weten dat ze het wel ziet zitten.

’Ik hoop het echt. Echt waar. Ik hou van haar. Ze is zo leuk. Ik vind dat ze nu op een goed punt in haar leven is beland, maar je weet ook dat het Bridget is en dat er altijd wel weer drama komt.’

Wanneer we het vierde deel van Bridget Jones kunnen verwachten is nog helemaal onzeker. Maar trommel je vriendinnen of mama vast op voor een bioscoop-uitje.

Reageer op artikel:
Leu-heuk! Er komt waarschijnlijk een Bridget Jones 4 film
Sluiten