Redactie
Redactie Love 20 nov 2018

Een brief aan de man die ik na twee jaar nog steeds niet uit mijn hoofd krijg

Vannacht droomde ik over je. Ik droomde dat je mijn hand pakte en er weer dezelfde elektrische schok door me heen ging als twee jaar geleden. Ik droomde dat je me zoende. Ik droomde dat je me wilde. En toen werd ik wakker. Alleen.

Waarom lukt het me niet om je te vergeten? Waarom koester ik ergens in mij nog steeds de gedachte dat je mijn grote liefde bent? Zelfs al heb je me afgewezen. Zelfs na twee jaar.

Het kwam door wat ik voelde toen ik je ontmoette. Nooit eerder had ik me zo gevoeld in het leven. Het voelde alsof het klopte. Het voelde alsof mijn hele lichaam geladen was met spanning. Het was een sprookjesachtig moment waarop alles op z’n plaats viel. Alsof het altijd zo had moeten zijn.

Maar het kon niet. We konden niet samen zijn.

Je zei dat het niet normaal was, hoe het voelde als we samen waren

Toch heb ik die avond nog een miljoen keer afgespeeld in mijn hoofd. Hoe je achter me aan liep op de verjaardag, zodat we alleen waren. Tot aan de badkamer. Hoe je lippen de mijne raakten en ik mezelf verloor. Hier was niets middelmatigs aan.

Je fluisterde in mijn oor hoe mooi ik was. En dat dit niet normaal was. Hoe het voelde, hoe we perfect op elkaar afgestemd leken. Je had gelijk, dit was niet normaal.

Na die avond was niets meer hetzelfde.

Verbreek de betovering, alsjeblieft

Als alles gebeurt met een reden, waarom heb ik je dan ontmoet? Het kon immers nooit wat worden. Als alles gebeurt met een reden, waarom is er dan niet meer gebeurd dan die zoen? Waarom spookt je dan nog steeds door mijn gedachten?

Het is kinderachtig, zeg ik tegen mezelf, om je zo te verliezen in een gedachte. Het is twee jaar geleden. En jij bent al lang en breed verder gegaan met je leven. Ik durf te wedden dat je nooit aan mij denkt, aan het moment dat we hadden.

Als ik je een keer toevallig tegenkom, lach dan alsjeblieft niet die verleidelijk lach naar me. Kijk me niet aan met die ondeugende, flirterige blik in je ogen. Zeg iets gemeens. Verbreek de betovering. Alsjeblieft.

Lees ook: Stop met geobsedeerd zijn door een man die niet om jou geeft

Reageer op artikel:
Een brief aan de man die ik na twee jaar nog steeds niet uit mijn hoofd krijg
Sluiten