Briljant! Deze chocola helpt je menstruatie symptonen te verminderen én is gezond

De tijd van de maand houdt je al bezig voordat je werkelijk ongesteld bent. Je krijgt krampen in je buik, hebt wat chagrijnige buitjes en hebt zó vre-se-lijk veel zin in chocola. Heel veel chocola.

In al die chocola zit eigenlijk teveel calorieën. Plus, het helpt helemaal niets tegen je vervelende kwaaltjes. Tot nu. Tania Green heeft via een Kickstarterproject de PMS chocolate bites ontworpen die vrouwen helpt bij hun ‘premenstrual symptoms.

De chocola helpt vrouwen om een minder opgeblazen gevoel te krijgen en krampen te verminderen. Mocht je bang zijn dat je er van aankomt, dat is niet het geval. De chocola is veganistisch, natuurlijk én glutenvrij en het heeft weinig calorieën. De chocola is te verkrijgen in verschillende heerlijke smaken die je het echte gevoel van chocola geven, zonder de suikers.

Dit klinkt als muziek in de oren, toch? Maar het heeft nog een voordeel. Vanaf nu hoef je niet meer driftig door alle keukenkastjes te gaan op zoek naar die ene reep. Nee, je hoeft nul moeite meer te doen. De heerlijke bites kunnen namelijk elke maand bij je thuis bezorgd worden. Ideaal.

LEES OOK: 10 dingen die jij nog niet wist over ongesteld zijn

Reageer op artikel:
Briljant! Deze chocola helpt je menstruatie symptonen te verminderen én is gezond
Sluiten