Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 23 apr 2017

Briljant! Dit is een tafel en koelkast ineen zodat je nooit meer hoeft op te staan

Je kent de volgende struggle vast wel. Je zit heerlijk op de bank je favoriete serie te kijken, als je ineens onwijs zin hebt in een koel drankje of in een lekkere snack. Maar, je hebt geen zin om op te staan en naar de koelkast te lopen. Geen probleem, aan deze struggle is een einde gekomen, want er is nu een koelkast en koelkast ineen.

Voortaan kun je de hele avond op de bank blijven liggen, zonder dat het je aan eten en drinken ontbreekt. En dat allemaal dankzij deze geniale uitvinding: de salontafel die eigenlijk een koelkast is.

Tafel en koelkast ineen

En het wordt nóg briljanter. De geweldige tafel heeft namelijk ook nog een stopcontact en usb-poort aan de zijkant, zodat je gewoon je laptop en telefoon kunt opladen terwíjl je ligt.

Maar als je dacht dat dat alles was, heb je het mis. O nee, dit is nog niet alles. Want deze geweldige tafel slash koelkast slash stopcontact heeft ook nog ingebouwde Bluetooth speakers zodat je naar de lekkerste nummers kunt luisteren. Of het geluid van je favo serie door het hele huis heen kunt horen bijvoorbeeld.

En als je dacht dat dat dan alles was, dan heb je het weer mis. Want de tafel slash koelkast slash stopcontact slash box heeft ook nog LED verlichting waarmee je de sfeer in je huis totaal kunt veranderen.

Wil je ‘m al hebben? Kost wel 1500 dollar maar dan heb je wel een briljant meubelstuk in huis natuurlijk.Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen:
Een beste vriendin hebben is goed voor je gezondheid, blijkt uit onderzoek en dit is waarom

Reageer op artikel:
Briljant! Dit is een tafel en koelkast ineen zodat je nooit meer hoeft op te staan
Sluiten