Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 19 sep 2017

BRILJANT! Er is nu een wijn met nauwelijks calorieën en je kunt ‘m kopen bij de Aldi

Was de Aldi vroeger een winkel waar je voorverpakte koeken kocht om mee naar school te nemen, maar verder het liefst niet gezien werd. Tegenwoordig begrijpt de supermarktketen ons beter dan ooit. Wat zeggen we, het lijkt wel of de Aldi onze gedachten kan lezen. Want na de geniale opblaas jacuzzi en de gin-tonic ijsjes heeft de winkel nu iets wat werkelijk álles slaat: low calorie wijn.
Halleluja, prijs de Aldi. Want de Aldi begrijpt ons. De Aldi weet dat we geen afscheid willen nemen van onze wijn avondjes en het heerlijk vinden om drankje na drankje in te schenken met onze vriendinnen. Maar de winkel weet ook dat wijn nou niet echt een drankje is dat goed is voor de lijn. En daarom komt de winkel met de briljante uitvinding: low calorie wijn.

Featherweight wijn met nauwelijks calorieën

De wijn die je nu bij de Aldi kunt kopen heet Featherweight en heeft slechts de helft van de calorieën die een normaal glas bevat. En dat betekent dat je nóg gelukkiger gaat worden van je wijntjes.

En het allerbeste: de Featherweight wijn kost nog geen 4 euro.

De wijn is momenteel helaas alleen te koop in Groot-Brittannië. Maar het kan vast niet lang meer duren voor deze briljante uitvinding ook naar Nederland komt. Toch, Aldi? (Lezen jullie mee?)

Lees ook:
Drink nog maar een wijntje want alcohol blijkt juist goed voor je geheugen

Reageer op artikel:
BRILJANT! Er is nu een wijn met nauwelijks calorieën en je kunt ‘m kopen bij de Aldi
Sluiten