Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 21 maart 2019

Bad Brody is écht loco want hij loog over zijn relatie met Chloë en heeft haar zelfs bedreigd

Bad Brody Baby leerden we in Ex On The Beach Double Dutch kennen als psycho. Later liet hij weten dat dit vooral spel was maar niets blijkt minder waar. Hij versierde Chloë en kreeg een relatie met haar. Deze hield niet lang stand en nu blijkt ook nog eens dat hij erover heeft gelogen. Volgens Chloë was er namelijk helemaal geen sprake van een relatie.

Wij zijn in shock. Volgens Chloë is Brody namelijk écht loco en deze berichten van haar bevestigen dat. Ze vertelt dat ze namelijk helemaal geen relatie met hem heeft gehad.

Brody en Chloë hadden geen relatie

Dachten we eindelijk dat er wéér een liefde was opgebloeid tussen twee tv sterren in spé, blijkt dat helemaal niet te kloppen. Chloë heeft namelijk een nogal zorgwekkende post op Facebook geplaatst.

‘Sinds ‘bad Brody’ de pathologische leugenaar/narcist die hij is gaat uithangen gooi ik deze maar even hier neer. Ik heb idd met Brody gedate zoals jullie dachten maar omdat ik niet achter een relatie met hem stond kon hij het duidelijk niet verwerken en begon hij me bedreigende berichten te sturen zoals hij een zender onder me auto zou hebben geplaatst… hij werd helemaal loco loco loco en nu opeens gaat hij zetten dat hij 6 maanden een relatie had? Lol net zoals hij ging zeggen dat hij een typetje had gespeeld in eotbb ???Bad Brody Baby??’

Dit zijn de screenshots die Chloë aan haar Facebookbericht heeft toegevoegd:

Dreigementen van Brody

Niet alleen zou hij hebben gelogen over de relatie, hij heeft Chloë ook berichten gestuurd waarin hij een dreigende toon aanslaat. Ook deze heeft Chloë op Facebook gedeeld.

Gaat het nieuwe seizoen van Ex On The Beach net zo loco worden als nu? Dat moet haast wel want Sharon en Esmée verschijnen ook in het nieuwe seizoen van Ex On The Beach All Stars.

Reageer op artikel:
Bad Brody is écht loco want hij loog over zijn relatie met Chloë en heeft haar zelfs bedreigd
Sluiten