Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 25 februari 2019

HUTS! Bad Brody van Ex On The Beach heeft een relatie met Chloë van Temptation Island

Regelmatig zien we Temptation Island verleiders en verleidsters terugkomen in andere programma’s. Ex On The Beach Double Dutch is favoriet bij deze TV-sterren en we hebben ook het idee dat ze elkaar allemaal kennen. Brody en Chloë kennen elkaar blijkbaar ook want ze zijn opeens samen gespot. HUTS!

Bad Brody Baby zat tijdens Ex On The Beach Double Dutch achter Viktor aan, die er met zijn broertje vandaar ging. Daar konden wij eigenlijk wel om lachen en nu blijkt dat Bad Baby inmiddels ook de liefde heeft gevonden. En zij is voor ons zeker geen vreemde.

Brody en Chloë samen

Roddel queen Michella Kox heeft vers van de pers deze nieuwe roddel gepubliceerd op haar Facebookpagina. Roddels blijven natuurlijk roddels maar we moeten eerlijk zijn en Michella Kox heeft het nog nooit mis gehad. Tientallen fans sturen haar berichtjes door zodra er mensen samen worden gespot.

De twee lovebirds postten allebei foto’s op Insta stories dat ze samen in de auto zitten in Amsterdam. Wij vinden het wel een leuke match en zijn benieuwd naar meer.

We zijn benieuwd wanneer de twee zelf officieel bekend maken dat ze een relatie hebben. We kunnen in ieder geval niet wachten op nog meer juicy kiekjes van de twee.

Wist je trouwens al dat Brody helemaal geen Brody heet? On-her-ken-baar.

Onherkenbaar! Zo zagen de deelnemers van Ex On The Beach Double Dutch er vroeger uit

Reageer op artikel:
HUTS! Bad Brody van Ex On The Beach heeft een relatie met Chloë van Temptation Island
Sluiten