Brondes have more fun: 8 x inspiratie voor bronde haar

We zagen de trend een paar jaar geleden al opkomen, maar nu de Kardashians de bronde look weer volop rocken, willen wij ook. Bronde: niet bruin, niet blond, maar een kleur precies daar tussenin. Ben je toe aan iets nieuws met je haar? Dan wil je de volgende inspiratie foto’s aan je kapper laten zien.

Bronde haar inspiratie

In 2015 wilde iedereen spontaan bronde haar, en de hype komt nu tot een hoogtepunt. Zowel blondines als brunettes kunnen er makkelijk naartoe werken, dus het is een toegankelijke haarkleur voor velen.

Hoe krijg je de bronde look?

Je moet er best even voor in de kappersstoel zitten, maar dan heb je ook wat. In de meeste gevallen worden er gekozen voor een bruine basis. Daar wordt dan een blonde balayage op aangebracht. Er wordt ook vaak gebruik gemaakt van hele fijne high- en lowlights, in plaats van de wat grovere balayage techniek.

Bronde op jouw haar

Welke haarkleur je van jezelf hebt, bepaalt het eindresultaat. Bij brunettes is het eindresultaat vaak wat donkerder, bij blondines blijven de punten vaak lichter. Pluspunt voor iedereen die deze look wel ziet zitten: je ziet geen tot nauwelijks uitgroei en hoeft dus niet continu naar de kapper om je haar bij te laten kleuren.

Ga jij voor een warme bronde coupe met tonen als goud en koper of liever voor koelere tonen als asblond en bruin? Laat je inspireren door onderstaande foto’s.

Onze favoriete bronde tinten

Toegegeven: toen we de bronde lokken van Kylie op de gram voorbij zagen komen, waren we opnieuw overtuigd van de bronde trend. Al is het waarschijnlijk een pruik, het staat haar fantastisch.

Over de Kardashians gesproken, het staat Khloe ook prachtig.

En ook de volgende foto’s maken dat we vandaag nog ons haar willen laten verven…

Ren jij al naar de kapper?

Excuse us als we er zojuist voor hebben gezorgd dat je een kapperafspraak hebt gemaakt. Als je twijfelde tussen een blonde en bruine kleur voor je haar, dan hebben we je hopelijk uit de brand geholpen. Voor welke bronde tint ga jij?

Lees ook: