Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 19 okt 2018

Oeeeeh! Met dit recept maak je de allerlekkerste Licor 43 brownies

Mmmm. Je likt je vingers af bij chocolade en je gaat goed op een glaasje Licor 43. Deze twee heerlijke smaken kun je ook combineren in een super lekkere Licor 43 brownie. En met dit recept kan hij echt niet mislukken:

Dankzij dit recept heb je binnen een uurtje de lekkerste brownie ooit op tafel staan. En één van je favoriete drankjes zit erdoorheen gemixt: Licor 43. Genieten.

Ingrediënten

Dit zijn de ingrediënten die je nodig hebt voor de lekkerste brownies ever:
– 200 gram basterdsuiker
– 2 eieren
– 110 gram gesmolten boter
– 150 gram pure chocolade
– 150 gram bloem
– 40 milliliter Licor 43
– 1 eetlepel vanille extract
– Stukjes hazelnoot
– Bakblik voor de brownie
– Bakpapier

Zo maak je de brownies

Dit recept is hartstikke easy, zodat iedereen deze heerlijke brownies kan maken. Verwarm voor je begint de oven vast voor op 175 °C graden. Dan kunnen je brownies meteen de oven in en kun je ze nog sneller opeten.

Leg een laagje bakpapier in het bakblik en vet het in met een beetje boter. Smelt de chocolade in een pannetje (het liefst au bain-marie).

Klop daarna de eieren los en roer hier de suiker en het vanille extract doorheen. Voeg daarna de gesmolten boter toe aan de losgeklopte eieren. Spatel daar rustig de bloem, chocolade, hazelnootstukjes en de Licor 43 doorheen. Doe dit met beleid.

Het mengsel is nu klaar en kun je in het bakblik gieten. Bak de brownie in 25-30 minuten af in het midden van de oven en klaar zijn je Licor 43 brownies.

Reageer op artikel:
Oeeeeh! Met dit recept maak je de allerlekkerste Licor 43 brownies
Sluiten