Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 18 jun 2017

ZO ENG! Deze ouders zoeken een oppas voor hun huis dat spookt

Hou jij van horrorfilms en ben jij niet gemaakt van suiker? Dan kan dit zo maar eens jouw droombaan zijn, want in dit huis begeef jij je regelrecht in een horrorfilm. Deze ouders zijn namelijk op zoek naar een nanny die op hun kinderen wil passen, maar ze schijnen in een huis te wonen dat bezeten is door spoken. Nou ja, als we de vorige vijf nannies moeten geloven.

Vijf?! Ja, al vijf nannies zijn ermee gestopt, na het ontdekken van vreemde geluiden, gebroken glas en bewegende meubelS. Durf jij het aan om hier aan het werk te gaan en te gaan zorgen voor twee kinderen van vijf en zeven?

Wel lekker cashen

Het gezin woont in Schotland, waar ze in een prachtig landhuis wonen met veel kamers. Als nanny krijg jij dan ook een prachtige kamer inclusief eigen badkamer en keuken. Ook krijg je rustig 50.000 euro betaald én heb je 28 dagen vakantie.

Wat zijN jouw taken? Simpel: zorgen voor de twee kinderen, ontbijt verzorgen, naar school brengen en daarna ophalen en thuis helpen bij het maken van huiswerk. Oh en geesten verjagen.

Niets aan de hand

Ongeacht dat er al een hand vol nannies gestopt is met de baan, beweren de bewoners er zelf niets te merken van de bovennatuurlijke activiteiten. De familie is zelfs bereid meer te betalen als jij het alleen aandurft onder het mom van meer salaris.

Ben jij de vrouw met ijzersterke ruggengraat waar dit gezin naar opzoek is? Meld je dan snel aan en wellicht zit jij binnenkort een decadent kopje thee te drinken met de bewoners van het huis van drie eeuwen terug. Spannend.

Als dare devil vind jij dit ook vast heel leuk: Brrr: Fear Factor komt terug op tv en het is dooodeng

Reageer op artikel:
ZO ENG! Deze ouders zoeken een oppas voor hun huis dat spookt
Sluiten