WAT? Bruidegom klaagt bruid aan na de huwelijksnacht nadat hij haar zonder make-up zag

In het rijtje van bizarre verhalen kunnen we er vandaag één toevoegen. Een man een vrouw in Algerije waren nog geen 24 uur getrouwd voordat de bruidegom besloot de bruid aan te klagen. Hij had haar na de huwelijksnacht voor het eerst zonder make-up gezien en dat beviel hem totaal niet.

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar toch is het echt gebeurd. De man en de vrouw beloofden elkaar trouw ‘tot de dood ons scheidt‘. Waarna de man even besloot dat de buitenkant toch niet helemaal was wat hij in gedachte had. Alleen met alle opsmuck was de bruid goed genoeg. Toen ze dat eraf gepoetst had, was voor de man het huwelijk klaar.

Ook al kan make-up heel veel voor je gezicht doen, wij vrouwen gebruiken het om de sterke punten onze gezicht te benadrukken. We gebruiken het omdat wij het graag willen dragen of omdat wij het mooi vinden. En waar de meeste mannen ons mooier vinden zonder, ging deze bruidegom direct (!) de volgende ochtend naar de rechtbank om zijn bruid aan te klagen.

Naar eigen zeggen dacht hij dat de bruid een inbreker was waardoor hij ‘doodsangsten heeft uitgestaan’. Hij vond de bruid prachtig en aantrekkelijk voor het altaar, maar herkende haar de volgende dag bijna niet. Hij eist een schadevergoeding van omgerekend 18.000 euro.

In één woord: bizar. En mocht de bruid dit óóit lezen, laten we haar dan even met z’n allen vertellen dat ze prachtig is mét en zonder make-up. Dat verdient ze.

Reageer op artikel:
WAT? Bruidegom klaagt bruid aan na de huwelijksnacht nadat hij haar zonder make-up zag
Sluiten