Isis van Graas
Isis van Graas Life 24 april 2019

Al gefantaseerd over je toekomstige bruiloft? Dit is de perfecte trouwlocatie op basis van je sterrenbeeld

Het perfecte plaatje van je toekomstige bruiloft heb je vast al in je hoofd. Wie weet vindt het niet plaats in ons regenachtige kikkerlandje. Daarom hebben we een handig lijstje met ideale trouwlocaties gebaseerd op je sterrenbeeld.

Ook als je binnenkort geen bruiloft op de planning hebt staan, is het leuk om erachter te komen in welk idyllisch oord jij ‘Ja, ik wil’ het beste kan zeggen.

Lees ook: Je horoscoop heeft gesproken: hier knap jij op af in een relatie op basis van je sterrenbeeld

De perfecte trouwlocatie volgens je sterrenbeeld

Wanneer je een Leeuw bent heb je graag een hoop mensen om je heen tijdens je geloften. De Steenbok daarentegen staat meer open voor een wat meer betaalbare variant van een bruiloft in het buitenland. Lees snel verder welke locatie er bij jouw sterrenbeeld past.

Ram – Santorini, Griekenland

De Ram is een leider en een doorzetter. Het eiland Santorini staat in het teken van avontuur, grotten bezoeken en zwemmen. Een bruiloft op dit eiland wordt dus een onvergetelijke en avontuurlijke ervaring.

Stier – Napa Valley, Californië

De Stier houdt van de fijnere dingen in het leven, zoals lekker eten, wijn en prachtige natuur. Napa Valley, Californië is een perfecte mix van rustiek en chic en zou daarom een perfecte bruiloft locatie zijn.

Tweeling – Tokyo, Japan

Omdat de Tweeling houdt van ontdekken, nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe dingen leren is Tokyo de geschikte locatie voor een ondernemend sterrenbeeld als Tweeling. Tweelingen kunnen een beetje besluiteloos zijn, dus in een veelzijdige stad als Tokyo vind je van alles wat.

Kreeft – Portland, Maine

Het waterteken Kreeft voelt zich thuis bij een locatie omgeven door water. Portland heeft veel lokale restaurants, winkels met zeevruchten en is omgeven door water. Een perfect huiselijk en comfortabel gevoel voor de Kreeft dus.

Leeuw – Palm Springs, Californië

Het is écht mogelijk om een celebrity-huis te huren voor de bruiloft van je dromen, hoor je dat Leeuw? Palm Springs brengt een drama en glamour gevoel met zich mee, en is daarom perfect voor een bruiloft voor de chique Leeuw. Omdat de Leeuw een sociaal sterrenbeeld is en zeker houdt van een feestje, is een groot landgoed perfect voor een wilde bruiloft.

Maagd – Mpumalanga, Zuid-Afrika

Maagden zijn aangetrokken tot de aarde en houden ervan om niet te veel mee te gaan in de trends. Een huwelijk tijdens een safari in Zuid-Afrika zorgt ervoor dat de Maagd haar aardse moment kan beleven. Doordat de safaritocht structureel en gepland is, krijgt de Maagd geen stress en juist wel een rustig gevoel. Dit sterrenbeeld moet namelijk niet vergeten ook nog te genieten van het uitzicht natuurlijk.

Weegschaal – Belize Stad, Belize

Een bruiloft locatie voor de relaxte Weegschaal is zo gekozen, namelijk het tropische paradijs Belize. Met geweldig eten, waanzinnige stranden en oude ruïnes, voelt de Weegschaal zich helemaal thuis met de focus op plezier maken. Belize is rustig en vredig, net als de Weegschaal.

Schorpioen – Tahiti, Frans Polynesië

De Schorpioen kan een beetje intens en humeurig worden als ze geen tijd voor zichzelf krijgt. Een bruiloft op het meest chille plekje op aarde, Tahiti, kalmeert de Schorpioen meteen. Met warme zee en kleine strandhuisjes om zich heen, voelt de Schorpioen zich helemaal op haar gemak.

Boogschutter – Queens Town, Nieuw-Zeeland

Verkennen zit in het bloed van een Boogschutter. Je kan ze niet blijer maken dan met een bruiloft locatie waar ze de natuur en steden kunnen verkennen de dagen voorafgaand aan de ceremonie. Met regenwouden, lavagrotten, bergen en kusten is Nieuw-Zeeland een eindeloos avontuur.

Steenbok – Zion National Park, Utah

Steenbokjes zijn dol op aards en zuinig. Een bruiloft in een nationaal park als Zion kan budgetvriendelijk en mooi zijn tegelijkertijd. Een bruiloft plannen in een park als Zion is een ontspanning van de stress, financiële problemen en toch heel mooi.

Waterman – Phuket, Thailand

De dromerige Waterman houdt ervan om verrast te worden. Het vieren van de liefde op een van de Thaise eilanden is spannend en vernieuwend. De vrijdenkende Waterman is nieuwsgierig en in staat om het eiland te verkennen voordat hij zegt, ‘Ja, ik wil’.

Vissen – Ella, Sri Lanka

Bekend om bergen, theeplanten en de vele culturen is Sri Lanka de perfecte bestemming zijn voor een Vissen-bruiloft. Romantisch en dromerig, een huwelijksbestemming voor Vissen kan het best langzaam en mooi in beweging zijn, net als de stad Ella.

Lees ook: Plannen voor de zomer? Deze vakantiebestemming past het beste bij jou gebaseerd op je sterrenbeeld

Reageer op artikel:
Al gefantaseerd over je toekomstige bruiloft? Dit is de perfecte trouwlocatie op basis van je sterrenbeeld
Sluiten