Brutale meisjes opgelet! Deze 7 dingen zou iedere man over jou moeten weten

Joke-Jiers Botma 13 feb 2016 Love

Het zit gewoon in je, die leuke brutaliteit. Je had het als kind al, en nog steeds. Helemaal niet erg hoor, mannen zijn er namelijk gek op. Alleen is het wél handig als ze zich hier op voorbereiden:

1. Discussies voeren is jouw specialiteit

Doordat je ietwat brutaal bent van aard zeg je nogal snel wat je denkt in een discussie. Ook als je vindt dat hij iets doet wat jij niet leuk vindt of juist wel. Daar moet deze beste man goed tegen opgewassen zijn want jij loopt écht niet weg voor een stevige discussie.

2. Je vindt het leuk om hem af en toe een beetje te choqueren

Door je brutaliteit vind je het leuk om iemand uit de tent te lokken. Gewoon om te kijken hoe hij reageert. Je hebt een man nodig die hier in de humor van in kan zien, anders kunnen er nog wel eens ijzige situaties ontstaan.

3. Of in de maling te nemen

Met flauwe WhatsAppjes, door je te verstoppen of andere streken uit te halen om hem voor de gek te houden. Hij moet er de humor maar van in zien, niet waar?

4. Hij moet niet álles letterlijk nemen wat je zegt

Je zegt namelijk wat je denkt en soms denk je gewoon een beetje gekke dingen. En die zeg je direct. Je hebt niets aan een man die alles serieus neemt want dan vindt hij je binnen een week een beetje een vreemd meisje. Het is belangrijk dat hij alles met een korreltje zout neemt wat jij zegt.

5. Verlegenheid staat niet in jouw woordenboek

Het is een wonder dat je ouders niet benaderd zijn door Praatjesmakers want daar had jij heerlijk op je plek gezeten. Je maakt altijd wel een praatje met iedereen. Bereid hem erop voor dat als hij je meeneemt naar een feestje dat je gerust je eigen gang gaat. Want je gaat écht niet de hele avond achter zijn kont aanlopen.

6. Je ‘flirt’ soms ook met andere mannen

Mannen zien dit als flirten, jij ziet het als gezellig praten. Nou ja, oké soms is het misschien een beetje flirten maar je vindt dat soms gewoon heerlijk. Niets meer, niets minder. Je bent nou eenmaal niet de grijze muis die altijd in de schaduw van haar lover staat.

7. Je bent écht een gekkie

Je houdt van een beetje gekkigheid in het leven. Je neemt het allemaal niet te serieus en dat heb je te danken aan je brutale aard. Je houdt van uitdagingen, grappen en bent écht zoals je bent. Ook met dat randje brutaliteit. En hoe kan hij dat nou níet leuk vinden?

LEES OOK: 7 x waarom sarcastische vrouwen winnen in het leven

Reageer op artikel:
Brutale meisjes opgelet! Deze 7 dingen zou iedere man over jou moeten weten
Sluiten