Renée
Renée | LinkedIn Love 3 dec 2018

Ben jij niet op je mondje gevallen? Dan ben je aantrekkelijk voor mannen

Heb je meer dan eens gehoord dat mannen je een brutale vrouw vinden? Gefeliciteerd, dan ben je een stuk aantrekkelijker. Mannen houden namelijk wel van een vrouw die niet op haar mondje gevallen is en daar hebben ze allemaal zo hun redenen voor.

Jij herkent je in de omschrijving eerlijk, recht doorzee en hart op de tong. Vroeger schaamde jij je er misschien voor, maar inmiddels heb je je erbij neergelegd dat je filter iets minder eh… aanwezig is dan bij je vriendinnen. Maar hé, dat is juist aantrekkelijk.

Waarom een brutale vrouw aantrekkelijk is

Vraag aan een man waarom een brutale vrouw aantrekkelijk is en je krijgt de volgende antwoorden:

1. Je vertelt meteen wat je wil

Omdat je niet bang bent om te zeggen wat je denkt hoeft hij niet vaak aan je te vragen bij welk restaurant je nu wil eten. Je weet precies waar jij jezelf al ziet dineren, waardoor de reservering binnen vijf minuten geregeld is.

2. Je hebt allang duidelijk gemaakt hoe hij je gelukkig maakt

Jou lezen is niet zo moeilijk, net als het vinden van een verjaardagscadeau. Het hele jaar door laat jij namelijk precies weten wat je wel en wat je vooral niet wil. Ook als het gaat om hoe het perfecte vriendje voor jou eruitziet. Dat heb je namelijk al goed kenbaar gemaakt vanaf de eerste date.

3. Je bent niet onzeker

Een zelfverzekerde vrouw vindt een man onwijs aantrekkelijk. Juist door je brutale randje maak jij snel korte metten met onzekerheden. Natuurlijk ben je zo nu en dan weleens minder zeker over bepaalde dingen, maar je laat het je leven absoluut niet beïnvloeden. Daardoor vindt hij het veel makkelijker om een relatie met jou te hebben.

4. Je weet wat je wil in bed

Een voordeel van een brutale vrouw is dat ze niet bang is om te zeggen wat ze fijn vindt. Dat geldt ook tussen de lakens. Ze weet wat ze prettig vindt en wat niet haar ding is. Super aantrekkelijk voor een man.

5. Je bent niet bang om te experimenteren

Een brutale vrouw is niet bang om te experimenteren. Of dat nu gaat om een situatie op de werkvloer of juist in de slaapkamer, hij weet dat jij negen van de tien keer ja zegt tegen nieuwe dingen. Dat is iets wat een man sexy vindt aan je. Komt misschien ook omdat je een tikkeltje impulsief bent, wat voor- en nadelen heeft.

6. Je bent zelfstandig

Je bent niet het type vrouw dat overal ja en amen op zegt. Nee, je denkt voor jezelf, bent niet naïef en daardoor voel je je ook stukken zelfstandiger. Drie keer raden waarom mannen dat zo fijn vinden.

Mannendossier: 11 badgirl trekjes die mannen eigenlijk verlangen van hun meisje

Reageer op artikel:
Ben jij niet op je mondje gevallen? Dan ben je aantrekkelijk voor mannen
Sluiten