Rosa Tettero
Rosa Tettero Travel 9 feb 2017

Bucketlist: slapen onder de sterren met deze coole bubbeltent

Weet je nog dat we schreven over de magische iglo's in Finland? Een plek waar je zeker weten een keer naartoe wilt. Maar hoe gaaf is het als je gewoon je opblaasbare transparante tent mee kunt nemen, zodat je op élke plek naar de sterren kunt kijken? Het kan met deze coole bubbeltent.

Sterren tellen

Stel je voor, je trekt rond met deze coole bubbeltent. Dan maak je even de blits. Bij Holleyweb bedachten ze de opblaasbare, transparante bubbeltent, waarmee je kunt rondreizen terwijl je slaapt onder de sterren.

De tent heeft alle comfort zoals je thuis gewend bent. Je hebt wel even 2000 dollar nodig om hem te kopen, én de tent moet je ergens aansluiten zodat de tent opgeblazen blijft. Maar dan heb je ook wat.

Romantiek met je lover

Deze fantastiche bubbeltent is vier meter lang en je kunt er met z’n tweetjes in slapen. Romantiek verzekerd. De tent is waterdicht en kan ook nog eens tegen een vuurtje. (Kampvuur met marshmallows come to mama).

De bubbel is hier te bestellen. Kamperen zal nooit meer hetzelfde zijn.

Tip: wellicht fijn om deze tent niet in een overbevolkt gebied neer te zetten als je in graag in je nakie slaapt. Mits je op een nudistencamping wilt gaan staan natuurlijk.

Lees ook: Wanderlust wednesday: dit zijn de meest magische winterplekken

Reageer op artikel:
Bucketlist: slapen onder de sterren met deze coole bubbeltent
Sluiten