Let’s go! 10 bucketlist-activiteiten die perfect zijn voor deze herfst

De herfst is begonnen. We ruilen de zomerjurkjes in voor warme truien en onze favoriete laarsjes. Om deze iets koudere maanden door te komen moet je vooral bezig blijven. Je kan bijvoorbeeld een herfst-bucketlist beginnen. Not sure waar je moet beginnen? Wij delen die van ons vast met je.

Haal er vooral inspiratie uit en maak er een heerlijk seizoen van.

Bucketlist voor de herfst

Of het nou binnen of buiten is, ook in de herfst kan je heel veel leuke dingen doen. Kom in de herfstsfeer en maak van de herfst de gezelligste tijd van het jaar.

1. DIY pumpkin spiced latte

Eerder vertelden we je al dat de Pumpkin Spice Latte terug is bij Starbucks! Hoe fijn is dat? Maar als je iets meer tijd hebt, kun je de PSL ook zelf maken. Het is heel makkelijk. Verwarm je favoriete melk, pompoenpuree, honing en vanille extract op in een pannetje. Giet dit dan in een mok met een shot espresso. Om je Pumpkin Spiced Latte af te maken kan je nog slagroom en kaneel toevoegen. Enjoy!

2. Maak je huis herfstproof

Update je huis zoals je dat ook bij je kledingkast zou doen. Ga shoppen voor leuke herfstachtig items voor je huis. Begin met lekkere dekentjes, geurkaarsen en leuke lampjes. Vanaf daar kan je zelf bepalen hoe all-in je gaat.

3. Update je kledingkast

Een van de beste dingen in de herfst zijn dikke oversized truien, warme sokken en loungewear. Check deze nieuwe trend eens: dit najaar zien we veel trendy loungewear. Wij zijn fan!

4. Verander je skincare routine

Net zoals je je haar meer scheert in de zomer, zijn er ook een aantal aanpassingen nodig in de herfst voor je huid. Zo moet je bijvoorbeeld opletten dat met kouder weer je huid niet te droog wordt. Probeer bijvoorbeeld eens een vettere nachtcrème en smeer vaker je lippen in met balsem (die kan je altijd maar voor de zekerheid mee hebben).

5. Herfstschoonmaak

Ruim je kast eens uit en begin een flinke herfstschoonmaak. Doneer de kleren die je niet meer wilt dragen aan het goede doel.

6. Organiseer een kampvuur

Trommel je vrienden op, pak heel veel dekens en maak thuis gezellig een kampvuur. Maak het kampvuur af met warme chocolademelk en marshmallows (yum).

7. Probeer een nieuw herfstachtig recept

Pompoenbrood, chilli, karamel/appel koekjes of sweet potato cupcakes – dit klinkt toch allemaal heerlijk. Maak een middagje vrij, research op Pinterest naar een recept en probeer iets nieuws uit.

8. Neem de herfst in je op

Pak je sleutels, je DIY Pumpkin Spiced Latte, je oortjes en een warme jas en maak een ritje door het prachtige herfstachtige landschap. Neem de mooie kleuren van de herfst in je op.

9. Ga mee met de nagellakleuren van dit najaar

Dit zijn de nagellakkleuren die je overal gaat zien in het najaar. Kies een kleurtje en kom helemaal in de herfstsfeer. Perfect voor je #mugselfie.

10. Scary movie marathon

Plan samen met je lover een film marathon-middagje in. Zet je telefoon voor een tijdje uit en plof langgerekt op de bank met een bak popcorn. Have fun!

Reageer op artikel:
Let’s go! 10 bucketlist-activiteiten die perfect zijn voor deze herfst
Sluiten