Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 4 april 2019

Gezellig met de meiden! Waarom een weekendje in een bungalow je vriendschap versterkt

Een weekendje weg met vriendinnen is natuurlijk een groot feest. Wil je binnenkort weg met de meiden maar weet je niet wat of waar? Scoor dan een bungalow, want dat versterkt gegarandeerd de vriendschap.

Een vakantie met je vriendinnen is een hele onderneming. Maar soms kan je het ook dichtbij huis zoeken, zoals bij parken als Center Parcs of Landal. Een leuke bungalow waar je met je hele vriendengroep voor een weekendje in vertoeft is veel gezelliger dan je denkt en het versterkt ook nog eens de vriendschap.

Waarom een weekendje met de meiden in de bungalow goed is voor je vriendschap

Om er even tussenuit te gaan met je vriendinnen. Tas inpakken, auto instappen en gewoon gaan. Al is het maar een uur verderop. En daarna zijn jullie nog hechter dan dat jullie al waren. Wij zien alleen maar voordelen, let maar op.

1. Het begint al bij de auto-rit

Want echte vriendschap betekent meezingen op de achterbank. En als je de weg kwijt bent weten jullie dit als team op te lossen. En onthoud de vele tussenstopjes langs de McDrive, want uh ja je kan natuurlijk echt niet rijden met een hongerig gevoel.

2. Een groot slaapfeest

Een slaapfeestje was vroeger al fantastisch. Maar wanneer je op vakantie gaat met de meiden, voelt dit toch wel als een slaapfeestje 2.0.

3. Je diepe issues komen tijdens zo’n weekend aan bod

Nu je toch met zijn allen bent, is de kans groter dat ook alle diepe onderwerpen aan bod komen. Vooral in de late uurtjes, worden de gesprekken vrij intens vertellen jullie elkaar je grootste geheimen.

4. Drinken tot in de ochtend

Je hebt alles binnen handbereik en niemand die er is om te klagen over geluidsoverlast want jullie hebben immers een eigen bungalow. Dat wordt dus drinken tot de zon weer opkomt. Het liefst gewoon met je pyjama aan.

5. Verschillende activiteiten

Wanneer je een bungalow hebt geboekt, zit je hoogstwaarschijnlijk op een park. Op deze parken is altijd wel iets te doen. Bowlen, zwemmen in een subtropisch zwemparadijs… Jullie hoeven je niet te vervelen tijdens het kneuterige weekendje.

6. Achteraf kom je er achter hoe dankbaar je voor ze bent

Tijdens zo’n weekend ben je natuurlijk continu samen. Maar wanneer je dan weer thuis bent, zonder je lieve vriendinnen om je heen, besef je je wel gelijk hoe dankbaar je voor ze bent. Je hebt gelachen, gedronken en weinig slaap gehad en dat was het allemaal waard.

Lees ook: Haha! Je kunt weer voor een prikkie in een bungalow slapen met de meiden

Reageer op artikel:
Gezellig met de meiden! Waarom een weekendje in een bungalow je vriendschap versterkt
Sluiten