Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 2 mrt 2018

Yes! Burger King komt met een Twix taart voor de echte chocolate lovers

Word jij ook intens gelukkig van chocolade en eet je het liefst elke dag een groot stuk chocoladetaart? Burger King gaat binnenkort Twix taartjes verkopen en het nieuwe toetje ziet er héérlijk uit.

Burger King komt met nieuw Twix taartje

Burger King heeft een heerlijk nieuw toetje toegevoegd aan hun King desserts lijst. Samen met Twix heeft de keten een mierzoet karameltaartje voor ons op de markt gebracht. Wij kunnen natuurlijk niet wachten om dit toetje uit te proberen als we de foto zien.

Het Twix taartje

Als we de beschrijving moeten geloven wordt dit écht wel ons nieuwe favoriete toetje van de Burger King. Het taartje heeft een korst van vanille crumb en is gevuld met met een romige karamel vulling. Bovenop ligt een laagje van stukjes Twix-chocolade en karamelsaus.

Bij de Amerikaanse Burger King staat de Twix taart al op het menu. Helaas hebben we ‘m in Nederland nog niet gespot. Wanneer we de taart hier kunnen scoren is nog niet duidelijk.

Kan jij écht niet wachten tot de Twix taart te koop is? Dan hebben we hier alvast een heerlijk recept voor je zodat je zelf vast aan de slag kan.

Reageer op artikel:
Yes! Burger King komt met een Twix taart voor de echte chocolate lovers
Sluiten