Love 17 jul 2016 Joke-Jiers Botma

Butterflies: 7 momentjes waarop hij je hart echt sneller laat kloppen

Er zijn van die kleine momenten waarop je je realiseert hoe gek je op je lover bent. En daar kan bijna geen enkel cadeau tegenop. Pak er maar een teiltje bij want we gaan nog even door met zwijmelen. Want deze momenten maken je liefdesleven simpelweg gruwelijk leuk:

1. Als hij stiekem spiekt als je ‘slaapt’

Stiekem slaap je helemaal nog niet maar je hebt wel je ogen dicht. En je merkt dat hij zwijgend toekijkt hoe lekker jij in dromenland ligt. Een moment waarop hij meer dan ooit laat zien dat hij van je houdt zonder het je daadwerkelijk te vertellen. En eerlijk is eerlijk, dat is échte liefde.

2. Als hij iets ongewoons juist zo leuk aan je vindt

Hij benoemt opeens dat hij die ene ietwat gekke moedervlek op je bil zo schattig vindt. Of stiekem echt wel een beetje verliefd wordt op het feit dat je zo snel gestrest bent om de meest kleine dingen. Hij houdt zelfs van alle ‘ellende’ wat je meebrengt in jullie relatie.

3. Als je merkt dat hij je heeft gemist

Tuurlijk vindt elk meisje het leuk als haar vriend haar een Whatsappje stuurt waar in staat dat hij je intens mist. Maar het moment dat je terug bent van je vakantie en je aan zijn ogen, lichaamstaal en puppy enthousiasme ziet dat hij je gemist heeft. Zonder dat je het hem nog hoeft te vragen.

4. Als hij je iets geeft waarvan je niet wist dat je het nodig had

Dat ene mooie armbandje krijgen waar je al vaker naar had gehint maakt elk meisje blij. Maar niets maakt je blijer als je lover je iets geeft waarvan je zelf niet wist dat je er blij van zou worden. Dat kan een mand zijn voor je stapel handdoeken die voorheen door je kamer slingerden of een ander gek cadeautje waaruit blijkt dat hij écht heeft gekeken naar hoe hij je een verrassing met een knipoog kan geven. En elke keer als je weer die, misschien wel spuuglelijke mand ziet, verschijnt er een glimlach van oor tot oor. Want hoe cute is ‘ie.

5. Als hij girl stuff voor je koopt in de stad

En daarmee bedoelen we tampons en maandverband. Een beetje gek is het eerst wel, maar hoe lief is het als je een andere man ziet die dat voor zijn vriendin meeneemt uit de supermarkt zonder daar moeilijk over te doen.

Of als hij dat ene topje voor je in de H&M haalt en je hem daarbij tientallen foto’s en beschrijvingen moet geven waar het ongeveer hangt. En dan zie je hem voor je, totaal gedesoriënteerd in een vrouwenwinkel waar hij alleen wil zijn omdat hij jou er blij mee maakt.

6. Als hij zijn best doet bij je ouders

En niet per se om de perfecte schoonzoon uit te hangen voor zijn eigen ego maar om je ouders te laten zien dat jij het voor hem bent. Hij zal er alles aan doen om op belangrijke familiemomenten er te zijn en ook als dit betekent dat hij een keertje niet kan voetballen in het weekend. Hij zal er alles aan doen om een goede relatie met je ouders op te bouwen omdat dat ook positief zal uitpakken voor jullie eigen relatie.

7. Als hij je té hard knuffelt

Want dat is niets minder dan een teken dat zijn emoties zo hevig zijn dat hij ze lichamelijk alleen maar kan tonen door je bijna dood te knuffelen. En zelfs als je lachend vraagt of hij je nog los gaat laten zegt hij altijd steevast nee, want je bent van hem, voor altijd.

LEES OOK:Aha! Hierdoor word je altijd zo vroeg wakker als je hebt gedronken
drank

Reageer op artikel:
Butterflies: 7 momentjes waarop hij je hart echt sneller laat kloppen
Sluiten