Zara Bircan
Zara Bircan Love & Seks 16 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

Waarom buurmeisjes de beste vriendinnen zijn die je je kunt wensen

Waarschijnlijk wist je het al – de leukste en liefste mensen op aarde wonen gelukkig slechts één deur naast ons. Om de volgende redenen zijn onze buurmeisjes de beste vriendinnen die we ons kunnen wensen.

Al staat hun televisie af en toe al te hard of dansen zij met stampende voeten boven ons, we kennen ze al zolang zij er wonen en we kunnen ons niks beters meer wensen.

Waarom buurmeisjes de beste vriendinnen zijn die je je kunt wensen

Als je het even niet meer weet en zo snel mogelijk een vriendin aan je zijde nodig hebt, klop je even aan bij de buren. Je buurmeisjes zijn namelijk de beste vriendinnen die je je kunt wensen en wel om de volgende redenen.

1. Het is 30 seconden lopen naar je beste vriendin

Zonder make-up, in je pyjamabroek en met vette haren de deur uit? Je liefste buurmeisjes heten je van harte welkom. Je hoeft maar even aan te bellen, of ze staan al voor je klaar.

2. Als je je sleutel even kwijt bent

Ben je per ongeluk je sleutel kwijt, dan schieten je buurmeisjes je te hulp. Even de deur voor je opendoen is geen probleem. Of als je op iemand wacht met een sleutel, doe je even een theetje bij je bestie.

3. Sleep-overs bij je tweede huis

Heb je rond middernacht ineens zin in een sleep-over? Dan app je even of je buurmeisje je nog wilt ontvangen.

4. Je kunt hun eten stelen

Ga je even langs bij de buurmeisjes, dan kijkt er niemand van op als je in hun chipszakken zit te graaien. Je weet de snackroute inmiddels wel af te leggen.

5. Ze brengen vers eten

Als zij zelf nog eten over hebben, hoef je niks te vragen en ze komen het al naar je toe brengen. Op de meest onverwachte momenten komt je buurmeisje voor de deur met al het heerlijke eten dat ze nog voor je over hadden.

6. Je kan kleding lenen

Binnenkort een leuk feest, maar je hebt niks om aan te trekken? Je buurmeisjes delen de leukste kledingstukken en schoenen met je, zodat jij het alleen nog maar hoeft te passen als je daar aan komt.

7. Je kan er douchen of naar de wc

Als je om wat voor reden thuis niet kon douchen of naar de wc kon, wist je dat je altijd bij je buurmeisje kon aankloppen.

8. Je hóeft ze niet super vaak te zien

Al wonen ze een deur verder, af en toe is het moeilijk om iets af te spreken. Of jullie elkaar nu iedere dag tegenkomen of alleen om de week kunnen zien, het is altijd gezellig samen.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Waarom buurmeisjes de beste vriendinnen zijn die je je kunt wensen
Sluiten