Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Love 31 aug 2020

Binnenkort iets te vieren? 6 leuke ideeën die je iedere man cadeau kan doen

Het is weer zo ver – je boyfriend, opa, vader, broertje of whoever is binnenkort jarig en je hebt géén idee wat je nou weer cadeau moet geven. Een mooi parfum, een paar coole schoenen en dat goede boek heb je allemaal al een keer gegeven. Maar wat nu? Geen zorgen, we’ve got you covered en hebben zes leuke cadeau-ideeën op een rij gezet.

Wedden dat jij met deze cadeaus echt de show steelt? Thank us later.

Cadeau voor de man

Het is natuurlijk heel leuk om iemand te verrassen met een fantastisch cadeau – alleen al om die blije glimlach op zijn gezicht tevoorschijn te toveren. En hoe leuk is het dan als je ook nog eens een mega origineel cadeau hebt? Juist ja, heel leuk. Om diegene een fantastische verjaardag te geven én om jou een handje daarmee op weg te helpen, hebben wij zes leuke cadeau-ideeën op een rij gezet.

1. Portemonnee van Secrid, €64,95

Deze mega handige portemonnee is fashionable en handig in één. Je kunt er alle pasjes in kwijt en het past makkelijk in zijn broekzak. Win-win dus.

Bron: Bijenkorf

2. Riem van BELTER BELTS, €34,99

Deze te leuke riemen zijn er in allerlei soorten designs en het maakt de outfit van diegene écht compleet. En het leuke is: de oprichters van Belterbelts geven diverse kunstenaars een podium door middel van de verpakking van de riem. Hoe gaaf! Meer hierover weten? Check dan de site.

Bron: Belterbelts

3. Glacial Essence van BVLGARI, €82
De nieuwste parfum voor mannen van BVLGARI is het perfecte cadeau. Niet alleen om dat het een heerlijke frisse geur is maar ook omdat het de nieuwste parfum van BVLGARI is. De jarige kan natuurlijk niet achter blijven…. 😉

Bron: Bijenkorf

4. PRESSE SPORTS L’EQUIPE van YellowKorner, vanaf €98

Is de jarige een echte fietsliefhebber? Dan is dit misschien wel een topcadeau voor bij hem aan de muur. Bij YellowKorner in Amsterdam verkopen ze heel veel mooie foto’s en prints, absoluut een bezoekje waard. Is diegene toch niet zo van het fietsen? No worries, op de site vind je nog veel meer mooie foto’s.

Bron: YellowKorner

5. Museumkaart, €64,90

Hebben we te maken met een echte cultuursnuiver? En bezoekt hij met kleine regelmaat diverse musua? Dan is dit een top cadeau. En het leuke is: na drie à vier bezoekjes heb je het bedrag er al uit. Do we need say more?

Bron: Museumkaart

6. Blazers low van leer van NIKE, €70

Deze klassieke Nike schoen is al-tijd goed. Of hij er nou heel feestelijk of juist casual uitziet, deze schoen past onder iedere outfit. Top cadeau dus.

Bron: Bijenkorf

Lees ook: Waarom er niets lekkerder is dan op zondag met je boyfriend in bed te liggen

Reageer op artikel:
Binnenkort iets te vieren? 6 leuke ideeën die je iedere man cadeau kan doen
Sluiten