Redactie
Redactie Love & Seks 18 dec 2020
Leestijd: 3 minuten

Last minute kerstcadeautjes shoppen voor je lover? Deze persoonlijke cadeautjes zijn perfect

De feestdagen staan voor de deur en je hebt ongetwijfeld al heel veel plannen om de liefdes van je leven te verrassen. De cadeaus voor je vriendinnen en je ouders heb je misschien al in huis. Maar wat geef jij je partner? Als je je vriend(in) extra wil verwennen, kun je dat doen met de volgende dingen. En het beste? Het kost je niet eens veel geld.

Of je nu een groot of klein budget hebt, je kunt verschillende lieve dingen doen om cadeau te geven aan je liefje. Met de volgende dingen maak je hem of haar heel blij zonder dat je er honderden euro’s aan kwijt bent. De beste cadeaus hoeven nu eenmaal niet heel prijzig te zijn.

Cadeau ideeën om te geven aan je partner tijdens de feestdagen

Het cadeau dat jij aan je lief wil geven is misschien wel het lastigste cadeau. Je wilt misschien iets persoonlijks of juist iets wat heel attent is. Hoe dan ook, de volgende ideetjes zijn hartstikke geschikt voor de komende feestperiode.

1. Schrijf een liefdesbrief

Via WhatsApp laten jullie elkaar natuurlijk vaak genoeg weten hoe gek jullie op elkaar zijn. Maar weet je wat romantischer is? Als jij je gevoelens op papier zet en een ouderwetse liefdesbrief schrijft voor je vriend of vriendin.

2. Maak een video met jullie mooiste momenten

Hebben jullie heel wat foto- en videomateriaal gemaakt tijdens jullie relatie? Haal het dan van je telefoon en maak er een mooi filmpje van. Zie het als de digitale versie van de liefdesbrief. Dit is een video die je nog vaak terug wil kijken samen.

Lees ook: Oelala! 19 x lieve en sexy appjes om je partner gedurende de dag te sturen

3. Print polaroid foto’s van jullie uit

Bij HEMA kun je foto’s als polaroid laten printen. Hang deze foto’s aan een mooi touw door het huis en prik de foto’s eraan. Met knijpers kun je de foto’s aan het touw hangen en heb jij je eigen trip down memory lane gemaakt. Daarnaast is het super leuk om eindelijk eens fysieke foto’s van jullie samen te hebben.

4. Stel een fotoalbum samen als cadeau

Als je de vorige opties niet geschikt vindt als cadeau voor de feestdagen, wil je misschien wel een fotoalbum van jullie relatie samenstellen. Hier kun je ál je creativiteit in kwijt. Niet alleen bepaal je welke foto waar komt, maar kun je het ook opleuken met washitape.

5. Geef je partner een telefoonloze dag cadeau

Dit klinkt misschien een beetje gek, maar spenderen jullie veel tijd met jullie nummer 2 liefde: de telefoon? Dan kun je je partner een telefoonloze dag cadeau geven. Zie het als een digital detox voor jullie samen. Samen wakker worden, naar de spa gaan of juist een heerlijke wandeling maken… Er zijn genoeg dingen die jullie met z’n tweetjes kunnen ondernemen zónder telefoon. Na zo’n dag voel je je veel meer verbonden met elkaar.

6. Koop een blikje en stop daar lieve briefjes in

De feestdagen zijn een mooi moment om je partner te laten weten hoe gek je op hem of haar bent. Daarom is dit een geweldig cadeau als je heel romantisch wil doen: koop een blikje en stop daar briefjes in waar lieve teksten op staan. Of geef per briefje een cadeau weg. Bijvoorbeeld een waardebon dat jij de keukenprinses uithangt, een massage geeft, et cetera.

7. Laat je creativiteit los en maak een kunstwerk

Als je een creatieve meid bent, is het altijd een goed idee om een persoonlijk cadeau te maken voor je partner deze feestdagen. Misschien een mooie tekening of juist een schilderij. Je partner gaat het ongetwijfeld waarderen om zoiets persoonlijks te krijgen.

Lees ook: Quiz: zijn jullie meant to be of tóch niet? Met deze quiz kom je erachter hoe lang jij en je lover bij elkaar blijven

Reageer op artikel:
Last minute kerstcadeautjes shoppen voor je lover? Deze persoonlijke cadeautjes zijn perfect
Sluiten