Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 6 april 2019

Is een vriendin binnenkort jarig? Deze leuke cadeautjes zijn perfect voor haar verjaardag

Eén van je vriendinnen binnenkort jarig en weet je niet wat je haar moet geven? Wij hebben daarom de leukste cadeautips voor je op een rijtje gezet, waardoor een geschikt cadeau vinden ineens een stuk makkelijker is.

Een geurtje of kettinkje heb je stiekem al zo vaak gegeven. Maar hoeveel je rond speurt en nadenkt, je kan echt op niks anders komen. Wij snappen dit volledig en hebben daarom een mooie lijst met presentjes samengesteld.

Het ultieme verwenpakket met een plaid en kaarsjes

Omdat jouw vriendin altijd voor je klaarstaat is het natuurlijk hartstikke leuk om haar lekker in de watten te leggen. Koop een heerlijke warme plaid, heerlijk om ’s avonds onder te liggen. Zoek gelijk wat leuke geurkaarsjes uit en je hebt een topcadeau.

Gezonde ijsjes maken van fruit met deze machine

De zomermaanden komen er weer aan en de eerste zonnestralen laten zich af en toe al zien. Het perfecte moment om deze machine in huis te halen dus. Je maakt niet alleen de lekkerste ijsjes hiermee, maar geeft ook een origineel cadeau.

Een spelletje van vroeger

Zijn jullie al vriendinnen vanaf kinds af aan? Hoe leuk is het dan niet om je vriendin je verblijden met het favoriete spelletje wat jullie vroeger altijd speelden. Monopoly bijvoorbeeld.

Een stapel tijdschriften

Leuk onderdeel van een cadeau: een stapel tijdschriften. Helemaal als jullie een vakantie op de planning hebben staan, zodat je ze meteen mee kunt nemen.

Boek als cadeau

Betrap jij jezelf dat eigenlijk je hele zoekgeschiedenis volstaat met het opzoeken van leuke hotspots? Met dit boek is dat dus niet meer nodig. Alle leuke plekjes in Nederland en omstreken staan hierin.

Lees ook: Haha! Je kunt weer voor een prikkie in een bungalow slapen met de meiden

Reageer op artikel:
Is een vriendin binnenkort jarig? Deze leuke cadeautjes zijn perfect voor haar verjaardag
Sluiten