Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 19 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Cheers! Met deze 6 cadeaus maak je alle wijnliefhebbers blij

Vino hier, vino daar. Heb jij iemand in je omgeving die het liefst elke avond een flesje wijn opentrekt? Mag je gerust een echte wijnliefhebber noemen dan. Als je nog cadeaus zoekt voor deze vinoloog kunnen we deze zes producten absoluut aanraden.

Punten scoren bij een wijnliefhebber? Dat doe je natuurlijk met toepasselijke cadeaus. Voor ieder wat wils, maar dit staat 100% op het verlanglijstje van iedere vinogenieter.

Cadeaus voor wijnliefhebbers

Zoek jij nog cadeaus voor een echte wijnliefhebber? Zoek niet verder, hier ga je mee scoren.

1. OEM Le Nez du Vin geurdoos wijn – €75,-

Heel erg leuk voor beginnende wijnkenners. Een echte wijnkenner kan namelijk op basis van geur veel over de wijn vertellen. Deze geurdoos traint het onderscheiden van deze verschillende aroma’s. Na wat oefenen is het de bedoeling dat je verschillende wijnen kunt onderscheiden van elkaar.

Bron: Fonq

2. Decanteerkaraf rode wijn – €22,05

Ook een decanteerkaraf voor rode wijn mag niet ontbreken in huis bij een wijnliefhebber. Deze simpele karaf is geschikt voor het uitserveren van rode wijn waardoor de smaak veel rijker wordt.

decanteerkaraf
Bron: Bol.com

3. Wijnkenner word je zo – €15,-

Nog meer kennis opdoen van wijnen? Dan is dit boek leuk voor amateurs. Wat voor wijnen zijn er eigenlijk allemaal en uit welke gebieden komen deze wijnen? In dit boek wordt enorm veel informatie met je gedeeld. Je zou daarna bijna aan de slag kunnen als sommelier. Bijna dan.

cadeaus voor wijnliefhebbers
Bron: Bol.com

4. Wine-Opoly – €25,-

Hilarisch. Er bestaat een wijnversie van het beroemde spel Monopoly. Verzamel de duurste wijnen en finish met zoveel mogelijk knaken in je zakken.

Welke wijn trek jij open met Kerstmis? Cheers! Dít is de wijn die je zou moeten drinken volgens je sterrenbeeld

monopoly wijneditie
Bron: Bol.com

5. Wijnrek – €69,95

Dit wijnrek is gemaakt van hout en biedt ruimte aan 10 flessen wijn. Zoals je ziet een prachtig minimalistisch design en dus een echte eyecatcher in de woonkamer.

wijnrek
Bron: Bijenkorf

6. VacuVin Snap Wijnthermometer – €11,60

De VacuVin Snap Wijnthermometer zorgt ervoor dat je wijn op exact de juiste temperatuur kunt schenken, nogal belangrijk voor de smaak. Bijgaand krijg je een overzicht van welke wijnen op welke temperatuur moeten worden geschonken. Zo kan het nooit mis gaan en drinken jullie alleen nog maar wijn in haar juiste vorm.

wijnthermometer
Bron: FonQ
Reageer op artikel:
Cheers! Met deze 6 cadeaus maak je alle wijnliefhebbers blij
Sluiten