Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 26 okt 2017

Werkzoekenden opgelet: Bij deze droombaan mag je werken in een café met chihuahua’s

Sommige baantjes zijn zo leuk dat je er eigenlijk nog niet eens voor betaald hoeft te worden. Die gedachte houden we trouwens wel fijn in ons hoofd. Een job in die categorie was bijvoorbeeld pandaknuffelaar en -verzorger. Toen wilde je vast al meteen in je pen klimmen, maar nu al helemaal. Je kunt je namelijk de hele dag omringen met chihuahua's want er is nu een café met chihuahua's. Leuker wordt het haast niet.

Dromen zijn er om waar te maken. En als je droom is om de hele dag te werken met chihuahua’s om je heen, dan kun je zomaar eens een stap dichterbij je droom komen. Er staat namelijk een vacature online die perfect bij jou past.

Café met chihuahua’s

Je mag ze knuffelen, je mag met de hondjes wandelen en je mag ze trainen. Hoe leuk is dat? Oh ja, ze verwachten ook dat je achter de kassa staat, drankjes maakt, het café schoonmaakt, meehelpt met marketing en administratie en de voorraad in de gaten houdt. Maar dat is natuurlijk allemaal bijzaak.

Het café zit in Edinburgh en heeft acht eigen honden. Gasten mogen ook hun honden meenemen waar je eindeloos mee kunt knuffelen. De sollicitatieprocedure begint volgende maand en je kunt nog tot het einde van deze maand je allerbeste brief over jezelf insturen. Lees hier waar ze op gaan letten.

Zet je beste pootje, uh beentje, voor en je haalt die vacature met gemak binnen. Succes!

Dit is waarom je beter een hondenliefhebber kunt zijn: Bewezen: Meisjes die van honden houden zijn sexyer dan kattenliefhebbers

Reageer op artikel:
Werkzoekenden opgelet: Bij deze droombaan mag je werken in een café met chihuahua’s
Sluiten