Renée
Renée | LinkedIn Life 15 jan 2019

Hallo sexy lichaam! Bij IKEA verbrand je misschien wel meer calorieën dan in de sportschool

Neem je lover maar weer eens mee naar IKEA, want voor calorieën verbranden ben je hier op de juiste plek. Vergeet je goede voornemens in de sportschool. Met een portie flink doorstappen tijdens het shoppen kom je namelijk al een heel eind.

Aangezien je toch altijd iets nodig hebt bij IKEA is het een goed idee om nu weer eens te gaan. Kom lekker van de bank af en ga hier wat calorieën verbranden voor je Zweedse gehaktballetjes naar binnen schuift.

Calorieën verbranden in IKEA

Eigenlijk is het helemaal geen slecht idee om je favoriete hobby te combineren met een stevige wandeling door de winkel van je lievelings meubelfabrikant.

Met een uur wandelen verbrand je volgens FIT tussen de 195 en 295 calorieën.

Stel je bent er twee uur, dan zijn dat er tussen de 390 en 590. Dit is op basis van een persoon die 60 kilogram weegt en wandelt met een snelheid tussen de 4,8 en 6,4 kilometer per uur.

Ga je een uur gewichtheffen in de sportschool? Dan kom je uit op 177 tot 394. Dit is afhankelijk van de intensiteit.

Til ondertussen wat zware objecten die je echt denkt nodig te hebben voor je kamer en je bent helemaal intensief bezig. Test de banken en stoelen uitvoerig uit door op te staan en weer te zitten en je bent zo heel wat calorietjes verder. Prima workout, of niet?

Waaah! De IKEA organiseert nu ook high tea’s voor jou en je bestie voor maar 6 euro

Reageer op artikel:
Hallo sexy lichaam! Bij IKEA verbrand je misschien wel meer calorieën dan in de sportschool
Sluiten