Lianne Görtz
Lianne Görtz Life 18 jan 2018

YES! Het Nederlandse festival Camp Moonrise gaat jouw festivalhart veroveren

Nederland is weer een festival rijker. En wat voor een. Eentje die nú al vergeleken wordt met het spetterende woestijnfestijn Coachella. Deze is dan niet in een woestijn, maar wel op de Gelderse Veluwe.

Het festival dat je straks niet meer uit je hoofd kan zetten, gaat verder onder de naam Camp Moonrise, An Extraordinary Boutique Weekender. Oh. My. God. Wat hebben we hier zin in.

Dit kun je verwachten van Camp Moonrise

Het festival is anders dan alle andere buitenfeestjes in Nederland. Dit feest pakt het namelijk iets fancier aan. Wat dat wil zeggen? Nou, dat betekent geen stinkende dixies zonder wc-papier, maar wel heerlijk eten en comfortabele slaaplekken. Feesten en kamperen met de nodige luxe, precies wat we nodig hebben.

Bovendien kun je er met je hele girlsquad naar toe, ook al vindt iedereen een andere muziekstijl leuk. Want alle soorten deuntjes die er maar bestaan, kun je vinden op het festival. Ook kun je genieten van bijzondere shows, luisteren naar verhaaltjes of lekker gaan fröbelen bij creatieve workshops. Knetters, geen moment dat je je hoeft te vervelen.

De magische minivakantie vindt plaats van 22 juni tot en met 24 juni op de Veluwe in Gelderland. Blok dat weekend maar vast in je agenda, want halleluja wat wordt dit een fantastisch begin van de zomer. Oh, en laten we dan ook allemaal even een schietgebedje doen voor goed weer. Dan wordt het al helemaal geweldig.

Reageer op artikel:
YES! Het Nederlandse festival Camp Moonrise gaat jouw festivalhart veroveren
Sluiten