Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 3 dec 2018

Boek een enkeltje naar de Canarische eilanden want daar is een popcorn-strand

Wij denken dat het tijd wordt om een ticket te boeken naar de Canarische eilanden. Hier vind je namelijk Popcorn Beach. En nee, dat strand heet niet alleen zo voor de leuk. Wat blijkt? Je loopt hier rond op stenen die wel verdacht veel weghebben van de zoute (of zoete) lekkernij. Zeggen we geen nee tegen.

Bel al je vriendinnen NU op om een ticket te boeken naar Fuerteventura. Wedden dat jullie de tijd van jullie leven hebben?

De Canarische eilanden

De Canarische eilanden zijn niet mis. Waarschijnlijk stonden de eilanden al te pronken ergens op je gigantische bucketlist aan plekken die je echt bezocht móét hebben, maar vandaag geven we je nog een extra reden om er naartoe te gaan.

Heb je altijd al een popcorn strand willen bezoeken? Op Fuerteventura, één van de Caribische eilanden, kan dat gewoon. Begin dus maar vast met inpakken en sla nog een extra lading bikini’s in.

View this post on Instagram

Popcorn beach 🍿🏖️🌊⛱️💞 #popcorn #fuerte #fuerteventura #dayoff #beach #popcornbeach #adventure #sun #sea #tuiaboard #travelguides #secretplaces #lastmoments #enjoy

A post shared by Jenn ☀️🏝️☀️🌏🇪🇸 (@jen.xhaflaire) on

View this post on Instagram

Pop corn beach 🍿🏖 📸 @_simonefinocchiaro ❤ #summer2018 #fuerteventura #popcornbeach #pic #popcorn #fuerteventuraexperience #beach #playa #photography #summer #sea #sun #islascanarias #traveling #travel @fuerteventuraexperience @islascanariasoficial @fuerteventura___

A post shared by Alessia Cecchini (@alessia_cecchini_) on

Nep popcorn strand

De popcorn op het eiland mag dan geen echte popcorn zijn, het lijkt er wel verdacht veel op. Dat betekent dat je dus foto’s kan maken terwijl je chillt in witte proppen ‘popcorn’. Niemand die hoeft te weten dat het nep is.

Doe wel een beetje voorzichtig wanneer je de foto maakt, want heel prettig voelen die rotsjes niet aan. Mooi is het wel. En bijzonder ook zeker.

Deze stranden wil je ook echt niet missen:

Wanderlust: Dit zijn de 10 allermooiste stranden van de wereld

Linda Nieuws

Reageer op artikel:
Boek een enkeltje naar de Canarische eilanden want daar is een popcorn-strand
Sluiten