Maak zelf de look na van Cara Delevingne’s nieuwe Chanel campagne

Cara Delevingne postte donderdag een foto van haarzelf in de nieuwe Chanel campagne. Wat ons meteen opviel was de prachtige make-up look die ze op de foto draagt.

Op de foto is Cara te zien in een outfit die zich het beste laat omschrijven als een Marie Antoinette outfit met militaire en punkachtige invloeden. Cara kijkt met een donkere, strenge blik in de camera en haar donkere make-up benadrukt dat nog eens.

Wil je zelf de look van Cara namaken? Met deze producten maak je dezelfde intense smokey eye en donkere lippen.[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Met de Rouge Allure lipstick van Chanel in kleurnummer 149 (Elegante) krijg je dezelfde intens dieppaarse kleur die Cara in de campagne draagt. Denk er wel aan dat je bij deze kleur een lippotlood gebruikt om te voorkomen dat de kleur buiten de lijntjes kruipt. Ook kun je ervoor kiezen om eerst heel je lippen in te kleuren met het potlood en daarna de lipstick eroverheen aan te brengen. Dit zorgt ervoor dat de kleur nog langer en beter blijft zitten.

De mooie smokey eye die Cara op de foto heeft kun je namaken met het 4 kleuren oogschaduwpalet van Chanel in kleurnummer 208 (Gabrielle). Gebruik in combinatie met de oogschaduw ook een zwart of donkerbruin oogpotloodje langs je wimperrand om deze nog iets meer aan te zetten. Kijk hier hoe je een mooie smokey eye maakt.

Om de look compleet te maken zet je je wenkbrauwen flink aan en geef je je wimpers een aantal lagen mascara. Op je wangen kun je een bronzer gebruiken die je jukbeenderen beter uit laat komen.

Reageer op artikel:
Maak zelf de look na van Cara Delevingne’s nieuwe Chanel campagne
Sluiten