Isis van Graas
Isis van Graas Life 20 jan 2020

Carnaval meiden opgelet: deze week vind je bij Action de leukste kostuums voor jou en je besties

Binnenkort is het zover, carnaval staat op de stoep. Zijn jij en al je vriendinnen al helemaal voorzien van de beste kostuums of kunnen jullie nog een beetje hulp gebruiken? Geen paniek, want Action staat voor je klaar met een spotgoedkope deal met de leukste verkleedsets voor jou en je besties.

Iedere week komt Action met een folder vol leuke deals waar we alsmaar gelukkig van worden. Met carnaval voor de deur zijn we maar wat blij met deze aanbieding.

Scoor je carnavalkostuum nu bij Action

Ieder jaar kijken we weer onze ogen uit naar de kostuums tijdens carnaval. Ook is het ieder jaar een heel gedoe om de mooiste en perfecte verkleedkleding te vinden, want je wilt natuurlijk wel matchen bij je vriendinnen. Laat Action nu net een party mix in hun assortiment hebben. Kies jij voor de sexy verpleegster of ben jij meer een prinses Yasmine?

Spotgoedkope kostuumset

Klinkt dit net als Brabantse carnavalsmuziek in je oren? Je koopt de party mix nu bij Action voor maar €9,95. Bel je vriendinnen maar snel op, want dit is een koopje. En het mooie is, dat deze kostuums ook leuk zijn tijdens themafeestjes. Multifunctioneel dus en daar houden we van.

Misschien vind je dit ook leuk:

Reageer op artikel:
Carnaval meiden opgelet: deze week vind je bij Action de leukste kostuums voor jou en je besties
Sluiten