Renée
Renée | LinkedIn Life 2 okt 2019

Wat je al weken wil weten: keert Caroline nog terug in Chateau Meiland?

Het is vaste prik op de maandagavond: Chateau Meiland. Naast een glas wijn erbij heb je niet meer nodig om je week goed te starten. Toch zijn we nog steeds niet bijgekomen van het verdrietige nieuws over Caroline. Ze heeft Chateau Marillaux verlaten, maar is dit tijdelijk of voorgoed?

Martien speelt de hoofdrol in de fantastische serie, maar we zien Chateau Meiland zónder Caroline nog niet helemaal voor ons. Hoog tijd om uit te zoeken of ze terugkeert of niet.

Keert Caroline terug in Chateau Meiland?

RTL Boulevard sprak met Montana over de kwestie. Nu de huisvriendin haar spullen heeft gepakt om terug te emigreren naar Nederland willen we nog maar één ding weten: of ze zich hier weer permanent vestigt of niet.

Montana vertelt in ieder geval dat de familie niet veel meer van Caroline heeft gehoord. Ze is aan het genieten van een vakantie na al het harde werken. Of de huisvriendin terugkeert weet Montana daarom nog niet. In het eerste seizoen kon je zien dat Caroline haar leven in Nederland helemaal heeft opgegeven, dus ze moet opnieuw haar leven hier gaan opbouwen.

Of ze dat vervolgens weer opgeeft om weer naar Frankrijk te gaan is de vraag. Er zit maar één ding op: afwachten tot ze zelf duidelijkheid kan geven hierover. Voor nu lijkt het antwoord in ieder geval ‘voorlopig niet’.

Meer Chateau Meiland:

Reageer op artikel:
Wat je al weken wil weten: keert Caroline nog terug in Chateau Meiland?
Sluiten