Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 15 okt 2017

JAAA! Jij en je vriendinnen kunnen 30 vierkante meter carpaccio eten bij dit restaurant in Katwijk

We zijn altijd wel in voor een fooddate met vriendinnen. Op ieder moment van de dag. En al helemaal als er weer iets nieuws op ons bord ligt. Of iets met ongekende proporties, zoals een burger in maatje XXXL. Nu kun je je samen met vriendinnen helemaal geven aan een meterslange tafel vol met carpaccio. Challenge accepted.

Als je de uitdaging graag aan wil gaan, ben je in ieder geval niet de eerste. Eind september was er namelijk een voetbalteam uit Hardinxveld-Giessendam dat je voor ging. De mannen van dit team gingen voor een portie carpaccio van 3,5 vierkante meter. Nou, dat is nog niks toch?

Carpaccio Challenge

Taverne Draekstien in Katwijk is de place to be om je buikje helemaal rond te eten. Het restaurant noemt het grote eetfestijn de Carpaccio Challenge. Maar 3,5 vierkante meter, dat record kunnen we toch wel verbreken? De portie kan uitgebreid worden tot maar liefst 30 vierkante meter, zo meldt de baas. Hè, gelukkig.

Zo kan jij er ook met je vriendinnen bij zitten binnenkort. De challenge kost je 85 euro per vierkante meter. Ga jij de strijd aan? Reserveren en eten maar!

Knoeien is toegestaan: Smeerkeesjes: Als je met eten knoeit ben je gezonder dan iedereen blijkt uit nieuw onderzoek

Reageer op artikel:
JAAA! Jij en je vriendinnen kunnen 30 vierkante meter carpaccio eten bij dit restaurant in Katwijk
Sluiten