Renée
Renée | LinkedIn Life 5 sep 2018

Carpaccio challenge! Hier kun je de uitdaging met vriendinnen aangaan

Verzamel al je carpaccio liefhebbende vriendinnen (met andere woorden: allemaal), want er is een restaurant in Nederland waar je de carpaccio challenge aan kunt gaan. Je snapt vast dat die uitdaging jullie op het lijf is geschreven.

Carpaccio is natuurlijk het lekkerste voorgerecht dat een restaurant op de kaart kan zetten. Daarom is het zo’n fantastisch idee dat de carpaccio challenge in het leven geroepen is.

Carpaccio challenge

De carpaccio challenge is niet zomaar een challenge, maar een XXXL-uitdaging. Als liefhebbers van dit lekkere hapje maken jullie ook nog eens kans om op de Wall of Fame te komen. Luister, die kans laat je je natuurlijk niet voorbij gaan toch?

Wie zich aanmeldt voor de carpaccio challenge krijgt de heerlijke Black Angus carpaccio voorgeschoteld. Als we het goed begrijpen maak je het zo heftig als je zelf wil. De keuken kan namelijk zo een tafel van 30m2 vol carpaccio klaarzetten.

Voor je denkt: ja, we gaan voor 30m2, houd dan rekening met de kosten. Deze hoeveelheid kost je namelijk 2550 euro. Beginnen met een meter (85 euro) past waarschijnlijk iets meer binnen je budget.

Je weet wat je te doen staat. Trommel je vriendinnen maar op voor dit carpaccio uitje.

Op deze plekken in Nederland vind je de allerlekkerste carpaccio (per provincie)

Reageer op artikel:
Carpaccio challenge! Hier kun je de uitdaging met vriendinnen aangaan
Sluiten