Renée
Renée | LinkedIn Life 17 okt 2018

Laat alles vallen! In Den Bosch opent er een carpaccio restaurant

Roep alle carpaccio lovers op die je kent, want jullie gaan binnenkort naar Den Bosch. Daar opent namelijk The Carpaccio Chop, een speciaal restaurant voor – je raadt het al -… Carpaccio liefhebbers.

Carpaccio als voorgerecht, op een broodje of juist op je pizza. Het maakt niet uit hóe het geserveerd wordt, als het maar geserveerd wordt. In dat geval ben je bij The Carpaccio Chop in Den Bosch binnenkort aan het goede adres.

The Carpaccio Chop in Den Bosch

In de tweede helft van november is het tijd voor een etentje The Carpaccio Chop in Den Bosch. Dan openen namelijk eindelijk de deuren en kun je een plekje reserveren.

Als je geen tijd hebt om aan te schuiven is er alsnog niks aan de hand. Het restaurant doet namelijk ook aan take-out en delivery. Dat betekent dat je jouw carpaccio lievelingsgerechten dus mee kunt nemen of laat thuisbezorgen. Heerlijk.

Waar vind je dit te chille restaurant?

Je wil natuurlijk wel aan het goede adres zijn zodra het restaurant opent. Schrijf het adres alvast ergens op, dan weet je dat je het niet over het hoofd ziet.

Het adres van The Carpaccio Chop is namelijk Hinthamereinde 10. En PS: ze hebben ook vis en vega opties, dus je kunt letterlijk iedereen meenemen om aan de bar plaats te nemen.

Dit zijn de allerlekkerste carpaccio gerechten in Nederland

Reageer op artikel:
Laat alles vallen! In Den Bosch opent er een carpaccio restaurant
Sluiten