Renée
Renée | LinkedIn Life 14 sep 2018

Dit zijn de allerlekkerste carpaccio gerechten in Nederland

Eén van de lekkerste dingen op deze aardbol is natuurlijk carpaccio. Serieus, een menukaart is niet compleet zonder deze dungesneden runderlende op de kaart. Hoog tijd om op Beautify de lekkerste carpaccio gerechten eens op een rij te zetten.

Carpaccio gerechten

Van een carpaccio hamburger tot pizza: in Nederland zijn de lekkerste gerechten met het heerlijke vlees verkrijgbaar. Maar je wil natuurlijk wel weten waar je aan het juiste adres bent om deze heerlijke hapjes te eten.

Want hé, hoewel je deze gerechten makkelijk thuis kunt maken, heb je daar niet altijd zin in. Trommel je vriendinnen in ieder geval maar op, want jullie gaan samen heerlijk eten.

1. Carpaccio hamburger

Een hamburger is natuurlijk vet lekker, maar heb je er ooit aan gedacht om zo’n dun plakje vlees over de burger te leggen? Een groot succes als het aan je het ons vraagt.

Het is heel eenvoudig om deze burger zelf thuis in elkaar te knutselen, maar het is voor te stellen dat je er nu misschien geen behoefte aan hebt. Daarom is er een restaurant waar ze de burger serveren:

Er bestaat dus een carpaccio hamburger en hier eet je ‘m

2. Carpaccio pizza

Omdat je deze gerechten praktisch kunt kiezen als voor-, hoofd- en nagerecht mag een carpaccio pizza natuurlijk niet ontbreken. Staat bij veel restaurants op de kaart, zoals Woodstone, maar is ook makkelijk om zelf te maken.

Koop zo’n handige kant-en-klaar bodem en de rest van de ingrediënten. Staat je pizza zo binnen twintig minuten op tafel.

Mmm, deze carpaccio bloemkoolpizza is té lekker en ook nog eens goed voor je

3. Meters carpaccio

Je kunt meter na meter carpaccio eten met je vriendinnen als je wilt. Er is namelijk een speciaal restaurant dat niks anders verkoopt dan… je snapt het.

Hoog tijd om hier eens een tafeltje te reserveren voor de avond van jullie leven. Of bekleed thuis zelf de tafel:

Carpaccio challenge! Hier kun je de uitdaging met vriendinnen aangaan

4. Carpaccio pannenkoeken

We hadden het toch over dat het niet uitmaakt wanneer je dit vlees bij welke gang eet? Zo is het altijd tijd voor pannenkoeken. Vervang je pannenkoeken met kaas en spek voor deze variant en je wordt niet teleurgesteld.

Jam! Je kan nu carpacciopannenkoeken proeven in Gelderland (en ze zijn hemels)

5. Carpaccio wraps

Dit klinkt ook fantastisch. Als je nooit genoeg krijgt van wraps kun je ze natuurlijk ook beleggen met… juist. Vergeet de flinke lading pesto, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes niet om het af te maken. Ook vet chill om mee te nemen naar je werk als lunch.

Perfect als je healthy wil doen maar ook naar wat lekkers verlangt: carpaccio wraps voor lunch of diner

Reageer op artikel:
Dit zijn de allerlekkerste carpaccio gerechten in Nederland
Sluiten