Renée
Renée | LinkedIn Life 1 sep 2019

Er bestaat dus een carpaccio hamburger en hier eet je ‘m

Trommel je vriendinnen maar op voor een lekker etentje, want een restaurant in Nederland heeft de twee lekkerste dingen ooit gecombineerd. Plaza de Stoete in Lisse heeft namelijk de carpaccio hamburger op de menukaart gezet en OMG… dit wil je toch eten?

Carpaccio is lekker. Een hamburger is lekker, dus waarom zou je deze twee heerlijke dingen niet samenvoegen? Een slimme zet van de cafetaria, want het water loopt je spontaan in de mond.

Carpaccio hamburger

We hoeven je het vast niet uit te leggen, maar we willen je toch even vertellen wat er op de hamburger zit. Allereerst het vlees: het is een malse rundvleesburger. Daarop krijg je rucola, pesto of truffel, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en natuurlijk carpaccio.

Plaza de Stoete

Wist je dat we een nieuwe maat carpaccio hebben?! We hebben ‘m nóg e… en slagje groter gemaakt en dus heb je keuze uit drie verschillende versies! Zo introduceren we de kleine carpaccio (normale portie), de middel carpaccio (de vertrouwde XXL) en de grote carpaccio voor de échte fanatiekelingen onder ons.

Om je vingers bij af te likken. Natuurlijk hebben jij en je vriendinnen geen reden nodig om af te spreken, maar dit is wel een héél mooie aanleiding. Lekker samen eten, wijntje en burger erbij… Dat klinkt als een ideale meidenavond.

Op naar Lisse. Dit wordt vanaf nu misschien wel jullie nieuwe bestemming om eens lekker een hapje te eten.

Carpaccio challenge! Hier kun je de uitdaging met vriendinnen aangaan

Reageer op artikel:
Er bestaat dus een carpaccio hamburger en hier eet je ‘m
Sluiten