Carpaccio hemel! Tilburg opent Nederlands eerste carpaccio bar

Omani

Ben jij ook één van die mensen die het liefst carpaccio bestelt als voorgerecht én hoofdgerecht. Die de hele dag door wel carpaccio kan eten? Dan zijn bij deze je gebeden verhoord, want in Tilburg wordt een carpaccio bar geopend. Carpaccio is zoveel meer dan alleen dungesneden plakjes vlees, het is dungesneden álles.

Het restaurant gaat Vittore C. heten en komt onder leiding van Nadia Ibrahim en Anneloes Rottier te staan. De dames kijken ernaar uit om de wereld te laten zien dat carpaccio niet alleen een voorgerecht is.

De opties zijn eindeloos voor dit heerlijke dungesneden gerecht. Niet alleen vlees zal te krijgen zijn, maar ook vis, groente, fruit en chocolade. De dames raakten geïnspireerd door producten over de hele wereld en besloten Tilburg te verblijden met een heerlijke ontmoetingsplek voor carpaccio-lovers.

Ben jij ook een carpaccio-fan? Dan kun je vanaf 1 september bij Vittore C. terecht in Tilburg om te genieten van dungesneden verrukkelijkheden.

LEES OOK: Zo maak je gezonde keuzes als je uit eten gaat