Redactie
Redactie Life 11 mei 2020

Eet je niets liever dan carpaccio? Dan zegt het dit over je persoonlijkheid

Als iemand vraagt in wat voor eten zin hebt, heb jij je antwoord al klaar liggen. Wat het wordt? Carpaccio natuurlijk. Als dit je absolute lievelings is raden we je zeker aan om even verder te lezen. Dit is namelijk wat het over je persoonlijkheid zegt.

Er is bijna niets zo lekker als de dungesneden carpaccio die ze in restaurants serveren. Zodra jij met vriendinnen gaat lunchen weet je al wat je wil bestellen en da’s helemaal oké.

Wat je carpaccio liefde zegt over je persoonlijkheid

Als carpaccio je lievelingseten is zegt dit het volgende over je persoonlijkheid:

1. Je bent niet veeleisend

Niets mis met je voorkeuren hebben in het leven, maar over het algemeen heb jij geen veeleisende persoonlijkheid. Daarom vinden mensen het super fijn om met jou om te gaan. Als ergens carpaccio op het menu staat ben jij eigenlijk al tevreden.

2. Je houdt van variatie

Als mensen horen dat jij graag carpaccio eet denken ze misschien dat dit totaal niet gevarieerd is. Maar daar hebben ze het helemaal mis, want jij houdt juist van variatie. Je hebt namelijk niet alleen de vleesvariant, maar ook vis en vegetarische opties. Daar is helemaal niks saais aan.

3. Je bent niet moeilijk in de omgang

Wordt er uren gediscussieerd over welk restaurant jullie uitkiezen om te eten? Dan doe jij daar niet aan mee. Je bent namelijk makkelijk in de omgang. Je eet veel en ja, als ze carpaccio serveren ben jij eigenlijk al gelukkig. Daarom weten de meiden dat jij hoe dan ook meegaat.

4. Je houdt van gezelligheid

Gezelligheid vind jij enorm belangrijk in het leven. Wijntjes, hapjes, goed gezelschap. Jij bent al snel tevreden als je deze drie basisbehoeften op een rijtje hebt staan. Vooral als je gerechten makkelijk kunt delen ben je in je nopjes.

Lees ook: Waarom carpaccio perfect in je dieet past als je wil afvallen

Reageer op artikel:
Eet je niets liever dan carpaccio? Dan zegt het dit over je persoonlijkheid
Sluiten