Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 25 apr 2018

Jam! Je kan nu carpacciopannenkoeken proeven in Gelderland (en ze zijn hemels)

Ben jij een fan van pannenkoeken en van carpaccio? Goed nieuws, er bestaat nu een carpacciopannenkoek. Deze pannenkoek is bedekt met rucola, pijnboompitjes en de lekkerste truffelmayonaise. Een echte aanrader, lees hier waar je 'm kan proeven.

Loopt het water ook in jouw mond als je denkt aan carpaccio? Dit goddelijke gerecht eten wij het liefst elke dag. En als toetje een dikke stapel pannenkoeken. De carpacciopannenkoek is daarom onze nieuwe lievelings.

Carpaccio pannenkoeken

Pannenkoekenhuis Brinks in Zeddam is fantastisch in het combineren van alles wat wij lekker vinden. Eerst bedachten zij de pannenkoek met daarop frikandel speciaal en nu de overheerlijke carpacciopannenkoek.

Lekker combineren

De pannenkoek is bedenkt met alles wat carpaccio zo lekker maakt. Carpaccio, pesto, truffelmayo en pijnboompitjes sieren jouw pannenkoek. Vanaf nu hoef je nooit meer te kiezen tussen een pannenkoek of carpaccio, het zijn twee feestjes in één.

carpaccio pannenkoek

Gelukkig hoef je niet helemaal naar Zeddam af te reizen om de carpacciopannenkoek te proeven, andere restaurants hebben deze trend opgepikt. Wij gaan nog even op onderzoek uit welke dit zijn, dit nieuws hoor je nog van ons.

Reageer op artikel:
Jam! Je kan nu carpacciopannenkoeken proeven in Gelderland (en ze zijn hemels)
Sluiten