Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Life 26 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Hier kan je de nieuwe verleidster Carre van Temptation Island misschien van kennen

Temptation Island is eindelijk weer begonnen en om ons voor te bereiden hebben we ons verdiept in alle ‘verleiders‘. Bij de dames viel ons Carre Alberts op die straks te zien zal zijn in Temptation Island. Tijdens het scrollen op Carre haar Instagram-account kwamen we enkele foto’s tegen met Nederlandse bekendheden, zoals Gaby Blaaser – reden genoeg om op onderzoek uit te gaan.

Vind je dat Carre er bekend uitziet? Dat kan kloppen. Het kan héél goed zijn dat je haar wel eens op YouTube voorbij hebt zien komen.

Carre van Temptation Island

Carre – die binnenkort te zien zal zijn in Temptation Island – is redelijk bekend op YouTube. Haar eigen account heeft maar liefst 17,9K abonnees. Maar dat is niet waar Carre het meeste te zien is op YouTube. Ze speelt namelijk als actrice in video’s van NPO 3. Programma’s waar je haar misschien van zou kunnen kennen zijn #Fitgirls, Vakkenvullers en De Slet van VWO 6.

Zo zagen we op Carre haar Instagram dat ze in het verleden een video heeft gemaakt met Gaby Blaaser.

Dit is de video van NPO 3 Fitgirls waarin Carre en Gaby te zien zijn.

Carre is dus geen onbekende voor de camera. We zijn heel benieuwd wat we nog meer van haar te zien krijgen in het nieuwe seizoen van Temptation Island.

Het nieuwe seizoen Temptation Island: Love or Leave

Het nieuwe seizoen van Temptation Island waarin Carre te zien zal komt op 26 november 2020 online op Videoland. et nieuwe seizoen Temptation Island op Videoland zit iets anders in elkaar als de voorgaande seizoenen. Deze keer zijn de singles namelijk echt single en opzoek naar de liefde. In tegenstelling tot de afgelopen seizoenen waar de singles vooral ‘verleiders’ waren. Iedereen is dus werkelijk opzoek naar de ware liefde.

Aan het einde van het seizoen zullen de vier koppels moeten beslissen of ze bij hun huidige partner willen blijven, verder willen met één van de singels of vrijgezel naar huis gaan. Dat wordt zeker spannend, wij zijn al erg benieuwd naar het nieuwe seizoen Temptation Island op Videoland.

Lees ook: YES! Het nieuwe seizoen van Temptation Island komt vroeger dan je denkt op Videoland

Reageer op artikel:
Hier kan je de nieuwe verleidster Carre van Temptation Island misschien van kennen
Sluiten