Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Life 30 sep 2019
Leestijd: 1 minuut

Gaat je carrière lekker? Volgens onderzoek komt dat omdat je zélf lekker bent

Merk je dat je carrière van een leien dakje gaat? En dat je wel verrekte veel gedaan krijgt bij je collega’s? Je knappe koppie zou zomaar eens de basis kunnen zijn van je succesvolle carrière.

Uiteraard werk je vast ook keihard om je doelen te behalen én ben je de behulpzame collega. Maar dat laten we nu even buiten beschouwing lekker ding.

Een knap koppie = een knappe carrière

Als je er mooi uitziet helpt je dat blijkbaar écht bij je carrière. Uit wereldwijd onderzoek van het Zweedse Skin Tech merk FOREO blijkt dat 65% van de respondenten toegeeft dat je succesvoller bent als je knap bent. Zo zou je makkelijker je droombaan krijgen, een goede netwerker zijn én invloed hebben op de werkvloer.

Mensen praten graag met jou

Voor het onderzoek heeft FOREO 6.300 mensen geïnterviewd uit 100 landen en de resultaten liegen er niet om. Maar liefst 81% van de ondervraagden vindt het makkelijker om te netwerken met knappe mensen.

Dus, trek je mooiste outfit aan én besteed net even iets meer aandacht aan die mooie haardos van je. Wie weet heb jij straks de carrière van je dromen.

Meer over carrière:

FOREO.com

Reageer op artikel:
Gaat je carrière lekker? Volgens onderzoek komt dat omdat je zélf lekker bent
Sluiten