Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 24 sep 2020

Oh jee: Casa Amor-Marit blijkt oude bekende van Raphaëlla

Zoals je weet, is het deze week een beetje anders in Love Island. Casa Amor is erbij gekomen, het tweede huis waar de mannen vertoeven (die van de vrouwen zijn gescheiden). Maar dat is niet alles, er komen nieuwe vrijgezelle dames, Casa Amor onveilig maken. Een van die vrijgezelle dames is Marit, en laat zij nou nét een oude bekende van Raphaëlla zijn..

En we kunnen je alvast verklappen: dit werkt niet per se in haar voordeel.

Onrust in Casa Amor

Zoals we gister al zeiden, was Fabienne de eerste die onrust kwam stoken bij Mattheüs in Casa Amor. Maar Marit kan er nu ook wat van. Het blijkt dus zo te zijn dat de Volendamse, Raphaëlla al langer dan vandaag kent.

Ze hebben namelijk ooit op Curaçao een kamer gedeeld samen. Nu ze samen met Mattheus in een villa zit, besluit ze een boekje open te doen over Raphaëlla en haar toenmalige vriend.

Twijfels

Mattheüs had al een beetje zijn twijfels over Raphaëlla, maar dit werd in de afgelopen aflevering bevestigd. Zo vertelde Marit dat ze Mattheüs en Raphaëlla al een tijdje had gevolgd op de televisie. Ze zag een enorm patroon in hoe zij Mattheüs behandelde, in vergelijking met die jongen op Curaçao.

Volgens Marit vertoonde Raphaelle op Curaçao ook heel claimerig gedrag. Wij denken dat het verhaal van Marit een nogal serieuze indruk heeft gemaakt op Mattheüs. Helemaal wanneer hij in de confession booth plaatsneemt en het volgende zegt: “Het is een soort bevestiging van de twijfels waarmee ik al zat”.

Wat gaat dit betekenen? Gaat Mattheüs misschien nu toch wel kiezen voor Fabinne in plaats van Raphaëlla? To be continued…

Lees ook: Love Island introduceert een nieuwe villa vol met singles

Reageer op artikel:
Oh jee: Casa Amor-Marit blijkt oude bekende van Raphaëlla
Sluiten