Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 17 sep 2020

Love Island introduceert een nieuwe villa vol met singles

Love Island-liefhebbers opgelet: het liefdesprogramma introduceert dit seizoen een tweede (!) villa genaamd ‘Casa Amor.’ Deze villa zit bommetje vol nieuwe singles, een extra uitdaging voor de koppels dus. Ook wel de ultieme test. Wie zal er in slagen en wie niet? Daar zullen we snel achter komen.

De koppels gaan de ultieme relatietest aan met de nieuwe knappe singles.

Casa Amor

Doet het je ook niet een beetje aan Temptation Island denken? Een tweede villa erbij? Ons in ieder geval wel. De mannen zullen op een gegeven moment enkele dagen naar Casa Amor worden gestuurd, waar een groep pretty girls op hen wacht. De vrouwen zullen dus achterblijven in de Love Island-villa. Maar Love Island zou Love Island niet zijn als hen niet ook een verrassing staat te wachten…

Verrassing dames

De meiden uit de villa zullen kennismaken met de nieuwe mannelijke singles die langskomen in de ‘oude’ villa. We kunnen dus wel stellen dat zowel de mannen als de vrouwen worden blootgesteld aan flink wat verleiding.

Zal dit nieuwe spelelement de relatie van de huidige koppels zwaar op de proef stellen? Wij denken van wel. De grote vraag is dan ook: wie o wie blijven een koppel en wie niet?

Tour du Casa Amor

Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe villa? Begrijpelijk. De presentatoren van Love Island, Viktor Verhulst en Holly Mae Brood geven een korte rondleiding in de nieuwe villa en vertellen dat ‘het’ vanaf volgende week ‘hier allemaal zal gebeuren’. Kijk hieronder het filmpje. To be continued…

Het idee

Dit geniale idee is all the way from the UK komen overwaaien. In de UK-variant van Love Island speelde Casa Amor namelijk al een prominente rol. Nederlandse kijkers vonden het al jammer dat deze villa niet eerder te zien was bij vorige seizoenen maar de producent had daar zo zijn redenen voor. Ze wilde heel graag hun eigen twist aan Love Island geven. Tot nu dus. We zijn erg benieuwd.

Lees ook: Dit is het eerste koppel wat Love Island verlaat en de kijkers balen enorm

Reageer op artikel:
Love Island introduceert een nieuwe villa vol met singles
Sluiten