Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 16 mei 2018

We weten meer! 11 x nieuwe personages uit het tweede seizoen van 13 Reasons Why

Je hoeft nog maar héél even te wachten, want overmorgen staan alle afleveringen van het tweede seizoen van 13 Reasons Why online op Netflix. Klaar voor een weekendje bingewatchen? Dan wil je vast ook wel weten welke nieuwe personages meespelen in de serie.

Er is nog niet heel veel bekend over de personages, maar wat er al wel bekend is lees je hieronder:

Nina

Nina (gespeeld door Samantha Logan) loopt rond op Liberty met een groot geheim. Ze blinkt uit in atletiek en veel mensen kijken naar haar op.

Caleb

Caleb (gespeeld door RJ Brown) is de bokstrainer van Tony, die we al kennen uit seizoen één. Binnen de ring een felle coach, buiten de ring een zachtaardige man.

Sonya

Sonya (gespeeld door Allison Miller) speelt een jonge en ambitieuze advocate in de serie. We verwachten dat zij de familie van Hannah zal vertegenwoordigen in hun strijd om iemand schuldig te achten voor de dood van Hannah.

Rick

Rick (gespeeld door Ben Lawson) is de baseball coach van Liberty. En wij willen hem best wel graag in zijn sportoutfit zien hoor.

Mackenzie

Mackenzie (gespeeld door Chelsea Alden) is de zus van Cyrus. Ze is artistiek en zeker niet op haar mondje gevallen.

Chloe

Chloe (gespeeld door Anne Winters) is dé it-girl van de school en tevens de ster van het cheerleader team. Stiekem zijn we wel een beetje jaloers op haar prachtige looks.

Jackie

Jackie (gespeeld door Kelli O’Hara) komt op voor slachtoffers van pestgedrag. Maar aan wiens kant zou ze nou staan?

Cyrus

Cyrus (gespeeld door Bryce Cass) is een opkomend talent in de filmwereld. Hij is nog jong, en daarom ook perfect voor deze rol. Een cynische gast die graag tot (en liever nog over) het randje gaat.

Nora

Nora (gespeeld door Brenda Strong) zal, volgens horen zeggen, de moeder van Bryce spelen in de serie.

Barry

Barry (gespeeld door Jake Weber) is de vader van Bryce, en een geliefde man in de community. We vragen ons af welke rol Bryce precies gaat krijgen aangezien er veel nieuwe personages zijn die samen het gezin rondom Bryce vormen.

Carolyn

Carolyn (gespeeld door de prachtige vrouw Meredith Monroe) is de moeder van Alex.

Reageer op artikel:
We weten meer! 11 x nieuwe personages uit het tweede seizoen van 13 Reasons Why
Sluiten